9 Οκτ 2014

Η Ζάκυνθος θα διαφημιστεί από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Κίνας

Μετά από την πρόσφατη επίσκεψη της Κυβερνητικής αντιπροσωπείας από την επαρχία Σαντόγκ, τη Ζάκυνθο σειρά πήραν να μας επισκεφθούν δημοσιογράφοι των μεγαλύτερων ΜΜΕ της Κίνας, εντύπου και ηλεκτρονικού τύπου. 


Στο πλαίσιο  της αναβάθμισης των σχέσεων με την Ελλάδα και την Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας για την ανάπτυξη και ανταλλαγή της πολιτισμικής, τουριστικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας των δύο χωρών.

Οι κινέζοι δημοσιογράφοι θα επισκεφτούν τα αξιοθέατα της Ζακύνθου, τις τουριστικές υποδομές, καθώς και πολιτιστικούς χώρους και θα έχει επαφές με τον επιχειρηματικό και αγροτικό κόσμο του νησιού μας, με σκοπό την προώθηση των αγροτικών προϊόντων καθώς επίσης και την περεταίρω ανάταξη των τουριστών από την αχανή χώρα της ανατολής.

Εικόνες από τα τουριστικά αξιοθέατα αλλά και ελαιοτριβεία, οινοποιεία, μουσεία και διάφορα αλλά αξιόλογα θα μεταφερθούν μέσω των ΜΜΕ εκεί διαφημίζοντας τον τόπο μας.

Ο δήμαρχος κ. Π. Κολοκοτσάς σε δηλώσεις του ανέφερε: «θέλουμε να ανοίξει ένα καινούργιο κεφάλαιο στις διμερείς σχέσεις πολιτισμού και τουρισμού μεταξύ της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και του νησιού μας. Θα είμαστε αρωγός σε κάθε προσπάθεια ανάπτυξης της Ζακύνθου γιατί μαζί με τις επιχειρηματικές επενδύσεις, σημαντικά θα είναι τα οφέλη και για τον τουρισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου