8 Οκτ 2014

Τι είπε ο Γιώργος Αρμένης για τον Στ. Μποζίκη, την νέα Δημοτική Αρχή και τους επόμενους στόχους

Σε συνέντευξη o πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ.Γιώργος Αρμένης κάνοντας τον απολογισμό του , έφερε στις μνήμες  «τον καταχρεωμένο Δήμο που παρέλαβαν πριν τέσσερα χρόνια, ένα Δήμο που βρισκόταν στην κόψη του ξυραφιού, ένα Δήμο που στα τριάμισι χρόνια που τον διοικούσαν προσπαθούσαν να ανατρέπουν καταστάσεις».


«Παρόλο που προηγούμασταν πέντε ποσοστιαίες μονάδες το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν έκπληξη» δήλωσε ο κ. Αρμένης ενώ παράλληλα άφησε αιωρείται ότι υπήρξαν λάθος χειρισμοί εξαιτίας του αυθόρμητου χαρακτήρα του  Δημάρχου κ. Στέλιου Μποζίκη, συν του γεγονότος ότι άφηναν ‘’καταστάσεις’’ που τους έθιγαν ,να διαιωνίζονται.

Ερμηνεύοντας το εκλογικό αποτέλεσμα ο κ. Αρμένης στάθηκε  «στην συνεργασία της νέας Δημοτικής Αρχής με τον συνδυασμό Κουρή».

Συνεχίζοντας,  ο κ. Αρμένης τόνισε ότι πλέον σαν Αντιπολίτευση θα έχουν την «επιβράβευση των ζακυνθινών γιατί οι προτάσεις  που θα καταθέτουν θα δίνουν λύσεις των προβλημάτων» ενώ η  αντιπολίτευση που θα ασκήσουν θα βασίζεται στις αρχές και στις απόψεις του συνδυασμού τους.

«Οι οχτώ που είμαστε στο Δημοτικό Συμβούλιο, οι διακόσιοι πενήντα του συνδυασμού μας και το 45% που μας ψήφισε θα πρέπει να μπορέσουμε να διατυπώσουμε προτάσεις και απόψεις ώστε τα προβλήματα των ζακυνθινών να βρουν λύσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ολοκληρώνοντας και κάνοντας αναφορά στην Αλεξάνδρου Ρώμα, ο κ. Αρμένης έστειλε το μήνυμα ότι ήταν ένα θέμα που «συζητιόταν και προεκλογικά έδωσε αυτό το τραπέζι , σε αυτό το στούντιο. Τότε προκαλούσα Κουρή και Κολοκοτσά να πάρουν θέση.
Και οι δύο ήταν “ναι μεν αλλά “. Τώρα όμως πρέπει επιτέλους να γίνει πεζόδρομος και…. να εισπράξουν το κόστος».

Πηγη: zantepress24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου