8 Οκτ 2014

Ηράκλειο: O ιερέας (!), η παπαδιά και τα 150 κιλά χασίς! Σάλος από σύλληψή τους για υπόθεση διακίνησης όπλων και ναρκωτικών!

Η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμου στην Αθήνα και κατάσχεσης ποσότητας χασίς περίπου 150 κιλών...


Με αυτή τη σύλληψη άρχισε να ξετυλίγεται το κουβέρ της υπόθεσης, με τους αστυνομικούς να φτάνουν στο χωριό Βορίζια στη Μεσαρά του Ηρακλείου Κρήτης.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η προσαγωγή ιερέα μαζί με δεκάδες άλλους υπόπτους για συμμετοχή στο μεγάλο κύκλωμα διακίνησης όπλων και ναρκωτικών από την Κρήτη προς την Αθήνα και άλλες περιοχές, με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου προσήχθησαν μια παπαδιά και ένας ακόμη ηλικιωμένος άνδρας. Κατά τις έρευνες αλλά και την προσαγωγή του ο ιερέας, που έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές, φέρεται να αντιστάθηκε σθεναρά.

Επίσης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστυνομία έχει ήδη κατάσχει ένα σημαντικό αριθμό όπλων και ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ακόμα πως έχουν βρεθεί και 115.000 ευρώ από το παράνομο εμπόριο.

Από το πρωί έχουν γίνει έρευνες σε σπίτια, αποθήκες και αγροτικές κατοικίες για τον εντοπισμό παράνομου οπλισμού και ναρκωτικών. Η επιχείρηση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Μετά την ολοκλήρωση της αναμένεται να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας

Πηγή: candianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου