30 Ιουλ 2014

Εσείς κυρίες μου το πνίγετε το κουνέλι;

Μήπως ξέρει κάνεις να μας πει; Εμείς ρωτήσαμε και πήραμε κάποιες απαντήσεις. Τώρα εάν είναι αλήθεια η ψέμα τι να πούμε; Όλες μοιάζουν λίγο πολύ αληθοφανείς.
Εάν εσείς έχετε κάποια δικία σας εκδοχή, ας μας τη πείτε


Πρώτη:
Η έκφραση "το πνίγει το κουνέλι" βγήκε από την πρακτική των γιαγιάδων μας για τη διάγνωση της εγκυμοσύνη τους. Μαζεύανε τα ούρα τους και τα βάζανε σε μία σύριγγα. Μετά κάνανε την ένεση σε ένα υγιές κουνέλι. Αν το κουνέλι πέθαινε, η δότρια ήταν έγκυος. Αν όχι, φτού κι απ΄την αρχή!

Η εξήγηση λογικότατη. Τα ούρα περιέχουν κάποια ουσία (την ίδια που ανιχνεύουν τα μοντέρνα τεστ εγκυμοσύνης) η οποία είναι θανάσιμη για το κουνέλι.

Μεταξύ μας όμως... Μη το πείτε πουθενά... Μην πιστεύετε τέτοιες μ@λ@κίες

Δεύτερη:
 Χαρακτηρίζει τις εύκολες γκόμενες που οδηγούνται εύκολα στο κρεβάτι κάποιου επίδοξου γκόμενου και που είναι πάντα διαθέσιμες για αχαλίνωτο sex.
Κατά μια πηγή η έκφραση αυτή προέρχεται από την αρχαία Ελλάδα όπου διάφορες ιέρειες του σεξ αποκαλούσαν χαϊδεύτηκα το αντρικό μόριο κόνικλο (= κουνέλι) και με τις γεμάτες επιδεξιότητα κινήσεις του αιδοίου τους ήταν σαν να το έπνιγαν (όποιος κατάλαβε , κατάλαβε). Βέβαια η εκδοχή αυτή αμφισβητείται από πολλούς.

Τρίτη:
Ως γνωστόν, τα κουνέλια είναι εξαιρετικά ευαίσθητα στα χτυπήματα στο κρανίο.
Ένας εύκολος τρόπος να τα τεζάρεις είναι να τα χτυπήσεις στο κεφάλι.
Πρακτική λοιπόν του μικροεκτροφέα είναι να τα πιάνει με το ένα χέρι από τα μεγάλα τους αυτιά και να τα τινάζει απότομα προς τα πάνω, ώστε η γροθιά του να χτυπήσει το πάνω μέρος του κεφαλιού τους.
Αυτή η κίνηση θυμίζει την παλινδρομική κίνηση του χεριού που «παίζει» ένα πέ@ς, εξ ου και η έκφραση.

Το λογικό κενό είναι ότι έτσι τα κουνέλια δεν «πνίγονται» ενώ η αναντιστοιχία είναι ότι μάλλον στον αυνανισμό ή ετεροαυνανισμό παραπέμπει αυτή η κίνηση και όχι στο σεξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου