9 Οκτ 2014

Ποιος είναι Μητροπολίτης Ζακύνθου;

Μετά τα όσα είπε ο Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος στον Δήμαρχο Ζακύνθου κ. Παύλο Κολοκοτσά σχετικά με την τοποθέτηση της προτομής του Κομφούκιου στην Πλατεία Αγίου Λουκά, το γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητρόπολης εξέδωσε ανακοίνωση που λέει τα ακόλουθα:


«Η αντιμετώπιση κάθε προβλήματος που προκύπτει στην Ιερά Μητρόπολη Ζακύνθου και στον τόπο μας εν γένει γίνεται συνολικά και αποτελεσματικά με την σύμφωνη γνώμη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ζακύνθου κ. Διονυσίου και του εκτελεστού των αποφάσεών του, έμπειρου και αναγνωρισμένης δυναμικής και σύνεσης Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Ζακύνθου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου από Ζακύνθου Δωδώνης κ. Χρυσοστόμου.
Τέλος, επειδή η προάσπιση τού καλώς εννοούμενου συμφέροντος των πιστών και γενικώς της Εκκλησίας θα συνεχιστεί, προειδοποιούμε ότι ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος ποτέ και από κανέναν δεν πρόκειται να φιμωθεί. Άλλωστε, ουδέποτε κατηγορήθηκε για «μισαλλόδοξες θρησκευτικές κραυγές». Αντιθέτως αποτελεί υπεύθυνο ιερωμένο με συνέπεια ανιδιοτελούς λόγου».
Δηλαδή τι εννοεί; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου