12 Οκτ 2014

Σήμερα στις 4 μμ ο ΑΠΣ Ζάκυνθος αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΕΑΚ Βόλου.

Σήμερα το απόγευμα στις 4μμ ο ΑΠΣ Ζάκυνθος δίνει το πρώτο ματς για την φετινή σεζόν απέναντι σε ενα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League, τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Ντ. Ακίνο πηρέ μαζί του 21 παίκτες και δεν δείχνει να αντιμετωπίζει η ομάδα προβλήματα.


Στη διάθεση του προπονητή θα είναι οι εξής: Ξενοδόχοβ. Πολίτης, Καραογλανίδης, Τσόπελα, Στασινόπουλος. Ουνγιαλίδης, Αποστόλου, Καλλιβωκάς, Φωτιάς. Καμπούρης, Οικονόμου, Πέττας, Κριτσμάρεβιτς, Βαρέλα, Ευθυμιάδης, Πιτταρά, Λέκκας, Παπαδημητρίου, Χατζησάββας, Νικολέτο και Μπλέτσα.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για το πρωτάθλημα της Football League, οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι για τον αγώνα με την ομάδα του νησιού μας και θέλουν να ξεκινήσουν με το… δεξί και ικανοποιήσουν τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στο ΕΑΚ Βόλου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Νίκος Παντελής, επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, που αποτελείται από τους εξής: Μαρτίνες, Μπιτάνγκ, Πινάρες, Μέζα, Μακρυδημήτρης, Ζέρης, Νικολιάς, Κεσίδης, Μπάρμπας, Διαμαντόπουλος, Σκοπελίτης, Ντινόπουλος, Μαργαρίτης, Κολίτσης, Θέος, Κούτσι, Κασμερίδης, Γιαλούσης, Χιντζίδης, Κορνελάτος


Διαιτητής θα είναι ο Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Πάτρα Νικολαΐδη και οι τρεις από Μακεδονία και Τίκας 4ος από Καρδίτσα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου