10 Σεπ 2014

Η πτώχευση της «Solvex tour» άφησε 850 τουρίστες αμανάτι στη Ζάκυνθο

Η πτώχευση της «Solvex tour» ακόμη μιας εταιρείας τουρ οπερέιτορ που έρχεται να δημιουργήσει νέα προβλήματα στην τουριστική αγορά και του νησιού μας διότι αφήνει 850 Ρώσους τουρίστες στο κενό, επιπλέον αναμένονταν μέχρι τα μέσα Οκτώβριου άλλοι 2000 επισκέπτες από την εν λόγο εταιρία.


Συμφωνά όμως με τα οσα είπε στη ΝΕΡΙΤ η κ.Χ. Τετράδη το κενό αυτό έχει καλυφτεί σε μεγάλο μέρος από άλλες Ρώσικες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο.
Η Solvex Tour έχει έδρα την Αγία Πετρούπολη και ανακοίνωσε πως αναστέλλει  τη λειτουργία του,  αυτή τη στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες  περίπου 9.000 πελάτες του συγκεκριμένου γραφείου βρίσκονται σε Ελλάδα και Βουλγαρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία που πτώχευσε συνεργάζεται  συνολικά με περίπου 40 ξενοδοχεία στο νησί μας.
Το επόμενο διάστημα, αναμένονται λεπτομέρειες για την ομαλή επιστροφή των ρώσων τουριστών στην Χώρα τους σε περίπτωση που οι ίδιοι αποφασίσουν να διακόψουν τις διακοπές τους.

Με δηλώσεις που έκανε ο τουριστικός πράκτορας κ. Φιλιπποπολίτης στην εφημερίδα «Ερμής», ανέφερε  πως μέχρι στιγμής υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με τα ξενοδοχεία που φιλοξενούν τους πελάτες της εταιρείας και συνέστησε ψυχραιμία και επαγγελματισμό, καθώς παρά τα προβλήματα, υπολογίζουμε στους συγκεκριμένους επισκέπτες και τα επόμενα χρόνια.

«Πρέπει να προστατεύσουμε τους επισκέπτες μας και να τους συμπεριφερθούμε σωστά, καθώς οι ίδιοι δεν φέρουν ευθύνη για την εξέλιξη αυτή» σχολίασε, τονίζοντας πως οι ζακυνθινοί επιχειρηματίες μπορούν να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό, απέναντι στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.


Ο ίδιος επεσήμανε πως οι ντόπιοι επιχειρηματίες επενδύουν στους πελάτες που επαναλαμβάνουν τις διακοπές τους στο νησί μας, μέσω διαφορετικών εταιρειών κάθε φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου