2 Αυγ 2013

Πρόεδρος ΑΠΣ Ζάκυνθος Σ Γούναρης: Όλη η Ζάκυνθος γιορτάζει

Ιστορική για την ομάδα του νησιού μας χαρακτήρισε την αποφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ  κ. Στέλιος Γούναρης μιλώντας στο IonianRadio.gr και ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δικαίωμα στην γιορτή αυτή έχουν όλοι, και αυτοί που ήταν υπέρ αλλά και αυτοί που ήταν κατά της Διοίκησης»


Ο κ. Γούναρης αναφερόμενος στους 15 ενώ τους χαρακτιρισε, «μύγα μες το γάλα» τόνισε ότι δεν μπορούν να επηρεάσουν τις όποιες  εξελίξεις εναντίον της Διοίκησης ή να διαμορφώσουν άποψη στην κοινωνία.
Και συνέχισε λέγοντας:
«Κανείς δεν χάρισε τίποτα στην ομάδα, την άνοδο την κέρδισε με την αξία της και σαράντα χρόνια πριν, από χαζομάρες η ομάδα έχανε αυτή την άνοδο».

Ενώ τόνισε την πεποίθηση του ότι η ομάδα θα στηριχτεί απ’ τους Ζακυνθινούς αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Ο κόσμος είναι με την ομάδα. Τον ενδιαφέρει να πηγαίνει καλά και να δοξάσει το νησί του. Αυτό θέλει ο αγνός φίλαθλος»

Ενώ δε παρέλειψε να αναφερθεί και στα έργα που πρεπει να γινουν στο Εθνικό Στάδιο Ζακύνθου, διότι θα υπάρξουν και αγώνες που θα διεξαχθούν βράδυ.

Και τέλος  ολοκληρώνοντας την συζήτηση με τον κ. Δ. Τετράδη είπε με νόημα ότι «η ομάδα εκτοξεύεται, κανείς δεν μπορεί να γίνει τροχοπέδη αυτής της προσπάθειας και αυτοί που το προσπάθησαν έφαγαν πόδι».


Πηγή: zantepress24.gr

1 σχόλιο:

  1. Για να σταθεί η Ζάκυνθος πρέπει να την αναλάβουν κάποιοι που να έχουν πρόσβαση στη παράγκα… και να τελούν υπό την αιγίδα κάποιων μεγαλοσχιμόνων, αλλιώς θα πάει άκλαφτη… σέντρα δεν θα περάσει απ το σημαιάκι του κορακιού…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου