2 Αυγ 2013

Απαγορεύει η στάθμευση οχημάτων στο λιμάνι Ζακύνθου το λιμεναρχείο

Όπως ανακοινώθηκε και επιβεβαιώθηκε από τον λιμενάρχη Ζακύνθου κ Νίκο Κοκκάλα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΕΡΜΗ, και κατά πάσα πιθανότητα το μετρό θα εφαρμοστεί για όλο τον υπόλοιπο χρόνο.  
Είπε λοιπόν ο λιμενάρχης:


«Η απαγόρευση της στάθμευσης ισχύει από την 1η Ιουλίου μέχρι και την 31η  Αυγούστου και αφορά την περιοχή στον Τραπεζοειδή και από τα εκδοτήρια μέχρι την προβλήτα κάτω.
Η Υπηρεσία σκέφτεται σοβαρά να απαγορεύσει την στάθμευση όλο το χρόνο.
Δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο λιμάνι όπου να επιτρέπεται η στάθμευση.
Το λιμάνι δεν είναι πάρκινγκ.
Παραχωρήσαμε το χώρο προσωρινά, αντιλαμβανόμενοι το πρόβλημα της στάθμευσης που υπάρχει μέσα στην Πόλη αλλά και την ανάγκη κάποιον να αφήσουν το όχημά τους για να ταξιδέψουν αυθημερόν.
Υπάρχει όμως ο χώρος της μαρίνας και δεν δεχόμαστε ως δικαιολογία το ότι δεν υπάρχουν χώροι για να αφήσει κάποιος το Ι.Χ του»

Και συνέχισε λέγοντας:
«Ο χώρος του τραπεζοειδή προορίζεται για την εξυπηρέτηση των φορτηγών, των επιβατών και των οχημάτων που επιβιβάζονται και αποβιβάζονται.
Πως θα κάνουμε τη δουλειά μας αν υπάρχουν σταθμευμένα αυτοκίνητα;
Υπάρχει ένα … εθιμικό δίκαιο, αλλά παραχωρήσαμε το χώρο του λιμανιού και βρίσκουμε αυτοκίνητα στους καταπέλτες των πλοίων! Αυτό είναι απαράδεκτο!»

Ενώ τόνισε πως:

«Την προηγούμενη εβδομάδα βεβαιώσαμε παραβάσεις γιατί η είσοδος είχε αποκλειστεί και δεν μπορούσε να στρίψει ούτε μηχανάκι! Πρέπει να καταλάβουμε πως υπάρχουν επαγγελματίες, ιδιοκτήτες σκαφών, που πρέπει να εξυπηρετηθούν!» κατέληξε.

Πηγή: ermisnews.gr

2 σχόλια:

  1. Κι αν κάποιος θέλει να κάνει ενα ημερήσιο ταξίδι που θα αφήσει το αυτοκινητο του στη μαρίνα που θα το διαλύσουν οι γύφτοι που κατασκηνωνουν εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρωτα να φτιαξουν αρκετο και σωστο χωρο παρκινγ και μετα φυσικα να το απαγορευσουν..Αλλα μια ζωη παντα απο το τελος αρχιζουμε και τελικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου