11 Σεπ 2014

Έγκλημα πάθους στο Καλαμάκι σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες

Ανατριχίλα προκαλεί η άγρια δολοφονία ενός 36χρονου από την Ελληνίδα σύντροφό του, με τη μαχαιριά να είναι τόσο βαθιά που προκάλεσε ακαριαίο θάνατο. Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του στυγνού φονικού στη Ζάκυνθο.


Ένα έγκλημα πάθους εκτυλίχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης στο Καλαμάκι Ζακύνθου. Περίπου στις 5 το πρωί, μια 42χρονη ημεδαπή δολοφόνησε με μαχαίρι, τον 36χρονο σύντροφο της, στο μαγαζί που διατηρούσαν.
Το τραύμα, μεταξύ κοιλιακής χώρας και γεννητικών οργάνων, ήταν τόσο βαθύ που ο θάνατος προσήλθε ακαριαία!

Από την πρώτη στιγμή, η σύντροφος του θύματος, όπως και άλλα άτομα από το περιβάλλον του προσήχθησαν στην Ασφάλεια, ενώ το μαχαίρι του εγκλήματος βρέθηκε μέσα στο μπαρ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί είναι σχεδόν βέβαιοι πως η σύντροφος του θύματος είναι εκείνη που τον μαχαίρωσε, με την ίδια να μην έχει ομολογήσει ως τώρα, πέφτοντας μάλιστα σε αντιφάσεις στην κατάθεσή της.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια, η 42χρονη αποπειράθηκε να βάλει φωτιά στον χώρο του εγκλήματος χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Την Αστυνομία, ειδοποίησε γείτονας του μαγαζιού, που άκουσε την φασαρία. Σύμφωνα με τους μάρτυρες, το ζευγάρι διατηρούσε το μαγαζί τα τελευταία δύο χρόνια και οι τσακωμοί μεταξύ τους ήταν καθημερινό φαινόμενο.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, κατά την διάρκεια αυτών των συχνότατων τσακωμών, το θύμα φέρεται να χτυπούσε την Ελληνίδα σύντροφό του, η οποία ακόμη δεν έχει ομολογήσει την αποτρόπαιη αυτή πράξη, ενώ οι αστυνομικοί περιμένουν από τα εγκληματολογικά την ταυτοποίηση των αποτυπωμάτων που βρέθηκαν πάνω στο φονικό όπλο.


Ακόμη, μέσα στο μαγαζί που έγινε η φρικιαστική δολοφονία, βρέθηκαν όντως ίχνη πυρκαγιάς, που ενισχύουν αυτό που προαναφέραμε, ότι δηλαδή η φερόμενη ως δράστης προσπάθησε να κάψει τον χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου