20 Σεπ 2012

Εξοργιστικός ήταν ο Ν Μαρτζελης μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο


Εξοργιστικός ήταν ο γιατρός που είχε υπογράψει πάνω από 500 βεβαιώσεις για τυφλούς μαϊμού μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο στο ΣΚΑΙ στις 19:00. Ο γιατρός από τη Ζάκυνθο δεν παραδέχθηκε ούτε για μία στιγμή όλο αυτό το σκάνδαλο που έχει προκύψει από τα πλέον επίσημα χείλη του υπουργείου Υγείας και του ΙΚΑ.


Ότι δηλαδή σε ένα νησί σαν τη Ζάκυνθο ζούσαν πάνω από 300 τυφλοί οι οποίοι φυσικά δεν ήταν, αφού μετά τον επανέλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών προέκυψαν ότι επίδομα τυφλότητας θα έπρεπε να παίρνουν μόλις 24 άτομα.

Μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο ο γιατρός δήλωσε πως ο ίδιος έπεσε θύμα εξαπάτησης από τους τυφλούς μαϊμού, οι οποίοι απλά έλεγαν ψέματα κατά την εξέταση ότι δεν βλέπουν.

Ωστόσο, μετά τις επίμονες ερωτήσεις του δημοσιογράφου, παραδέχθηκε ότι όλες οι βεβαιώσεις που έχει υπογράψει ήταν για ανθρώπους που είχαν πραγματικά πρόβλημα και δεν ήταν πλαστές, όπως επισήμως έχει αποδειχθεί.

Μάλιστα, δήλωνε πως είναι ο ίδιος θύμα πολιτικής δίωξης, κατονομάζοντας τον δήμαρχο Ζακύνθου ως αυτουργό αυτής της δίωξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου