8 Νοε 2014

O Χατζηνικολάου "σκοτώνει" τον Καρατζαφέρη!

Τον έβγαλε -χωρίς αναισθητικό- στη σέντρα, πρωτοσέλιδα, με κεντρικό τίτλο, για σκανδαλάρα με μίζες εξοπλισμών και offshores! Θυμίζουμε ότι ο Χατζηνικολάου δήλωσε πολλές φορές,πως ο Καρατζαφέρης είναι ο δημοσιογραφικός του πατέρας.
Δείτε αναλυτικά:


Εμβάσματα ύψους 1,65 εκατ. ευρώ από μεσάζοντες των ελικοπτέρων Super Puma κατέληξαν σε δύο offshore εταιρίες, που φέρονται να ανήκουν στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη (!)


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Realnews της Κυριακής, τα δύο εμβάσματα προέρχονται από την εταιρεία Premium Properties του Αλέξανδρου Τσάτσου, ο οποίος -μαζί με τον Σταύρο Κομνόπουλο- μεσολάβησε στη σύμβαση του ελληνικού Δημοσίου με τη γαλλική εταιρεία Eurocopter για προμήθεια των ελικοπτέρων.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα οι εταιρείες που εξετάζονται και στις οποίες κατέληξαν τα εμβάσματα αυτά, είναι οι Catalina Ltd και Homeric, που πιθανολογείται ότι ανήκουν στον Γιώργο Καρατζαφέρη και συγγενικά του πρόσωπα. Σχετικά με τις συγκεκριμένες εταιρίες μάλιστα, ο εισαγγελέας ζήτησε με έγγραφό του προς τη Βουλή να ενημερωθεί εάν έχουν δηλωθεί στο πόθεν έσχες του προέδρου του ΛΑΟΣ.

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από λίγο.
Αν το δημοσίευμα είναι ακριβές και οι οφσορς ανήκουν όντως στον Γ.Καρατζαφέρη, είναι απορίας άξιον για ποιό λόγο του έδωσαν μίζες για την αγορά των γαλλικών ελικοπτέρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου