16 Σεπ 2012

Πρέβεζα: Βρήκε και παρέδωσε τσάντα γεμάτη λεφτά και πιστωτικές κάρτες


Ένα περιστατικό που αναδεικνύει για μια ακόμη φορά την ανθρωπιά και ότι αυτή δεν έχει εκλείψει στις μέρες μας, φανερώνει η κίνηση ενός πολίτη από την πόλη της Πρέβεζας που έλαβε χώρα εχθές. Το περιστατικό έγινε έξω από την εκκλησία του Αγ. Κωνσταντίνου, εχθές στην Πρέβεζα την ώρα που μέσα σε αυτήν γίνονταν γάμος.


Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, ένας πολίτης βρήκε επάνω στο αυτοκίνητό του μια τσάντα η οποία περιείχε αρκετά μεγάλο ποσό, διάφορα αντικείμενα, προσωπικά χαρτιά και δεκάδες πιστωτικές κάρτες.

Χωρίς δεύτερη σκέψη μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Πρέβεζας και παρέδωσε την τσάντα.

Ο κάτοχος της τσάντας, καλεσμένος στο γάμο, εμφανίστηκε μετά από ώρα στο αστυνομικό τμήμα όπου παρέλαβε την τσάντα του μαζί με όλο το περιεχόμενο της.

Εκεί έμαθε μάλιστα και το όνομα αυτού που βρήκε την τσάντα τον οποίο και συνάντησε στο τραπέζι που ακολούθησε μετά τον γάμο και απλά τον ενημέρωσε ότι παρέλαβε την τσάντα του.

Από όλη αυτήν την υπόθεση ας κρατήσουμε την ανθρώπινη κίνηση του συμπολίτη μας που βρήκε την τσάντα και την παρέδωσε, εποχές που οι Έλληνες δοκιμάζονται καθημερινά και οικονομικά αλλά και ψυχολογικά μπροστά στις τόσες δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου