7 Νοε 2014

Για έναν… ζεστό χειμώνα: Κάνε το κρεβάτι σου το πιο cozy μέρος του πλανήτη με 6 απλά βήματα

O χειμώνας μπαίνει σιγά- σιγά για τα καλά, και ποιος θα μπορούσε να είναι καλύτερος τρόπος για λίγες ώρες χαλάρωσης από το να ξαπλώσεις στο ζεστό σου κρεβάτι και να χουζουρέψεις διαβάζοντας ένα βιβλίο ή χαζεύοντας τηλεόραση; 


Η απάντηση είναι μάλλον αυτονόητη, αφού σίγουρα οι συνθήκες αυτές συνθέτουν τον ιδανικότερο τρόπο για να περάσεις τις ώρες που θέλεις πραγματικά να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις.

Παρακάτω θα βρεις έξι τρόπους που θα σε βοηθήσουν να μετατρέψεις το αγαπημένο σου κρεβάτι στην πιο... ζεστή γωνιά του σπιτιού σου που θα σε κάνει να ονειρεύεσαι τη στιγμή που θα καταλήξεις εκεί, στο τέλος μια δύσκολης μέρας.

1.Κρέμασε μικρά φωτάκια πάνω από το κρεβάτι σου για να προσθέσεις... λίγη μαγεία: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια που σίγουρα έχεις σπίτι σου και να τα κρεμάσεις πάνω από το κρεβάτι σου. Με τον τρόπο αυτό θα δώσεις μια... πιο παραμυθένια νότα στο χώρο σου που θα σε ταξιδεύει κάθε φορά που θα ξεκουράζεσαι.

2.Στρώσε στο κρεβάτι σου μια κουβέρτα- πουλόβερ: Μια τέτοια κουβέρτα θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις, όχι για να σκεπαστείς αλλά για να την τοποθετήσεις στο κρεβάτι σου δίνοντάς του έναν μεγαλύτερο τόνο ζεστασιάς. Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί στη θέα της και δεν θα ήθελε να ξαπλώσει πάνω της; Μάλιστα, μπορείς να δοκιμάσεις να φτιάξεις τη δική σου, αν έχεις για χόμπι σου το πλέξιμο!

3.Πέταξε μπροστά από το κομοδίνο σου ένα επιπλέον μαλακό χαλάκι: Θα αποτελέσει ιδανική λύση για τα κρύα πρωινά του χειμώνα, αφού θα διατηρεί τα πόδια σου ζεστά, όταν θα σηκώνεσαι και θα κάνεις το πρώτο βήμα για να σηκωθείς από το κρεβάτι σου. Έτσι, θα ξυπνάς σίγουρα με πιο ομαλό τρόπο.

4.Στρώσε το κρεβάτι σου κάθε μέρα: Δεν χρειάζεται να το κάνεις τέλεια, όμως ξανασκέψου πως όταν βλέπεις ένα όμορφο και στρωμένο κρεβάτι, σίγουρα θέλεις να μπεις μέσα σε αυτό. Σταμάτα λοιπόν να σκέφτεσαι πως θέλεις να χουχουλιάσεις μέσα στα στρωμένα κρεβάτια των άλλων σπιτιών και απλά φρόντισε καθημερινά για το δικό σου.

5.Πρόσθεσε πολλά μαξιλάρια: Μην το παρακάνεις, όμως να θυμάσαι πως δύο μαξιλάρια σε κάθε πλευρά είναι ο λιγότερος δυνατός αριθμός, που θα κάνουν ένα κρεβάτι να μοιάζει με μια ζεστή... φωλίτσα. Μπορείς να προσθέσεις περισσότερα μικρά διακοσμητικά μαξιλαράκια σε διαφορετικά σχήματα και υφάσματα.

6.Προτίμησε λινά σεντόνια αντί για βαμβακερά: Το λινό αποτελεί το ιδανικότερο ύφασμα για τα σεντόνια σου, καθώς είναι αρκετά ζεστό το χειμώνα και πολύ ελαφρύ και δροσερό το καλοκαίρι. .Μπορεί τα λινά σεντόνια να μην είναι τα πιο φθηνά στην αγορά, όμως διατηρούνται περισσότερο στο χρόνο σε σχέση με τα βαμβακερά, με αποτέλεσμα να κερδίζεις σίγουρα μακροπρόθεσμα σε όλους τους τομείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου