9 Οκτ 2014

Προκλητικός ξανά ο Κασιδιάρης: Να μου ζητήσουν συγγνώμη Δούρου και Κανέλλη

Με χειροπέδες στα χέρια και εν μέσω αποθέωσης από συγκεντρωμένους οπαδούς της Χρυσής Αυγής, ο Ηλίας Κασιδιάρης βρέθηκε σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων αλλά η δίκη του για το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη στο πλατό τηλεοπτικής εκπομπής αναβλήθηκε για τις 12 Δεκεμβρίου. Αμετανόητος και προκλητικός, δήλωσε... θύμα.

Ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής βρέθηκε από νωρίς το πρωί της Πέμπτης στα δικαστήρια και αμέσως μεταφέρθηκε στα κρατητήρια για να περιμένει πότε θα έρθει η σειρά της υπόθεσής του να εκδικαστεί.

Η δίκη του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής για το περιστατικό επίθεσης σε βάρος της βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη και της περιφερειάρχη Ρένας Δούρου, πριν από περίπου δύο χρόνια, κατά τη διάρκεια πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1, ήταν προγραμματισμένη στο Β' Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Ο βουλευτής κατηγορείται για απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση και επικίνδυνη σωματική βλάβη, κατηγορίες που αφορούν τη χειροδικία σε βάρος της κ. Κανέλλη, καθώς και την εκτόξευση ενός ποτηριού με νερό στην κ. Δούρου.
Και οι τρεις ήταν καλεσμένοι στην ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος είναι παρών στο δικαστήριο. Η δίωξη σε βάρος του βουλευτή ασκήθηκε αυτεπαγγέλτα από την εισαγγελία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου