31 Οκτ 2014

Νίκη άνευ αγώνα για τον ΑΠΣ Ζάκυνθος για το κύπελλο

Δεν ξεκίνησε ποτέ το παιχνίδι Νίκη Βόλου - Ζάκυνθος για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας και ούτε πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Ο αγώνας ματαιώθηκε με υπαιτιότητα των γηπεδούχων και ο λόγος είναι ότι δεν αποζημιώθηκαν οι διαιτητές του αγώνα στην ώρα τους, με αποτέλεσμα ο Μιχάλης Βοσκάκης να κλείσει το φύλλο αγώνα, με το ματς να μην γίνεται με υπαιτιότητα των γηπεδούχων.


Η διοίκηση της Νίκης Βόλου δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό που χρειαζόταν και ύστερα από 30 και πλέον λεπτά μετά την προγραμματισμένη σέντρα, ο άρχων της αναμέτρησης αποφάσισε να μην περιμένει άλλο, αν και υπήρξε προσπάθεια από τη μεριά των γηπεδούχων για να μεταπειστεί.

Αυτό έγραψε και ο διαιτητής από το Ρέθυμνο στο φύλλο αγώνα ως αιτία της μη διεξαγωγής του αγώνα, ότι δηλαδή δεν καταβλήθηκε το ποσό πριν τον αγώνα και για το λόγο αυτό το ματς το παίρνει η Ζάκυνθος στα χαρτιά με 0-3, όπως τουλάχιστον προβλέπει ο κανονισμός.

Το φύλλο αγώνα θα πάει στον αθλητικό δικαστή, ο οποίος θα αποφασίσει οριστικά για την τύχη της αναμέτρησης του Πανθεσσαλικού και ποιες άλλες κυρώσεις μπορεί να υπάρξουν για την ομάδα της Μαγνησίας. Πάντως, ο κανονισμός αναφέρει πως ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ της ομάδας που δεν έχει την ευθύνη για τη μη τέλεσή του, εν προκειμένω για τη Ζάκυνθο.

Ήρεμο το κλίμα, δεν είχε πρόβλημα να περιμένει η Ζάκυνθος

Να πούμε πάντως πως το κλίμα ήταν πολύ ήρεμο και σε καμία στιγμή δεν ξέφυγαν τα πράγματα, παρά το γεγονός ότι υπήρχε η απειλή της ματαίωσης του αγώνα. Οι άνθρωποι της Νίκης Βόλου προσπαθούσαν να μεταπείσουν τον ρέφερι από το Ρέθυμνο, ενώ ήταν και ο κ. Πάτσης εκεί, ο πρόεδρος της ομάδας, ο οποίος κοιτούσε διακριτικά.

Ο διαιτητής επέμενε πως θα κλείσει το φύλλο αγώνα, βλέποντας και την ώρα να περνάει και να μην αλλάζει κάτι, ενώ να πούμε πως η Ζάκυνθος δεν είχε πρόβλημα να περιμένει μέχρι να καταβληθούν τα χρήματα, έχοντας κάνει και ταξίδι για να παίξει μπάλα και όχι να νικήσει άνευ αγώνα.


Όμως, η απόφαση του Βοσκάκη δεν άλλαξε και έκλεισε το φύλλο αγώνα εξαιτίας της μη καταβολής της αποζημίωσης πριν το ματς ή μισή ώρα μετά, όπως ορίζει ο κανονισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου