11 Σεπ 2014

Κέφι και κρασί από τον Πολ. Σύλ. Κερίου "η Άμπελος"και το κτήμα Γράμψα, το Σαββατοκύριακο

Διήμερο κεφιού και οινοποσίας στη Ζάκυνθο το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται και τούτο διότι θα έχουμε δυο επανωτές εκδηλώσεις προς τιμή του οίνου, η πρώτη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κερίου "η Άμπελος", το Σάββατο και η δεύτερη την Κυριακή από το κτήμα Γράμψα " NOVITA ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ " και στις δυο, η είσοδος είναι ελεύθερη και θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.


Συγκεκριμένα το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερίου "η Άμπελος", μας προσκαλεί στις 19:30 στη Λίμνη Κερίου, να ευχηθούμε καλό φθινόπωρο και να τσουγκρίσουμε τα ποτήρια μας στη "Γιορτή Κρασιού 2014".

Μια βραδιά με παραδοσιακά χορευτικά των παιδιών του Δημ. Σχολέιου Κερίου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαρακηνάδου.

Μας υπόσχετε οτι θα ταξιδέψουμε και θα ονειρευτούμε με τη χορωδία "Το όνειρο του Παιδιού" και τις χορογραφίες της Ανδριανής Μαρούλη, αφιερωμένες στο Μάνο Χατζηδάκι. Συντροφιά στο λαϊκό πρόγραμμα θα μας κρατήσει ο Δημήτρης Κάνδηλας με την ορχήστρα του, σε παλιές και νέες επιτυχίες. Είσοδος ελεύθερη.


Ενώ την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, το Οινοποιείο του Κτήματος Γράμψα στο Χωριό Λαγωπόδο, μας προσκαλεί στην εκδήλωση " NOVITA ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ " , ένα Οινικό ταξίδι

Η εκδήλωση περιλαμβάνει  μουσική, χορό, γλέντι αλλά και μαγειρέματα, μεζέδες και κρασί, συνάμα θα ύπαρξη ξενάγηση στον χώρο του Οινοποιείου, καθώς επίσης και έκθεση Φωτογραφίας του Νίκου Κοντοσταύλακη.

Θα ακολουθητέε μουσική βραδιά με ΒΙΟΛΙ-ΠΙΑΝΟ ΝΤΟΥΕΤΟ, ΛΟΛΗ ΕΛΕΖΗ & ΣΤΑΘΗΣ ΜΠΑΣΤΑΣ (19:00-21:00) και ακολουθησει “MADAME LAVEAUXJAZZ-BLUES-SWING-ROCK (21:30-23:00)
Το Οινοποιείο θα είναι ανοιχτό για τους οινόφιλους επισκέπτες από τις 10:00 π.μ με ξεναγήσεις και γευστικές δοκιμές.

Δεν υπάρχει είσοδος για την επίσκεψη και την συμμετοχή σας στα δρώμενα του Κτήματος το μόνο που απαιτείται είναι η όμορφη διάθεση και η αγάπη σας για το ΚΡΑΣΙ... Ωρα έναρξης 18:00

Στο Τραπέζι Οινογνωσίας θα είναι η ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΙΝΟΓΝΩΣΤΗΣ & ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου