12 Σεπ 2014

Κλέφτες αγύρτες απατεώνες πολιτικοί διαλύουν την Ελληνική κοινωνία

Κάποιοι που προεκλογικά με ψέματα έπαιρναν τον ψήφο του Έλληνα και της Ελληνίδας, σήμερα το παίζουν και σωτήρες μας, ενώ εξυπηρετούν ανομολόγητους και σκοτεινούς σκοπούς. Στόχος τους η εξαθλίωση του λαού μας και το ξεπούλημα της χωράς.
Άνθρωποι στημένοι στο να προδώσουν τη πατρίδα τους.


Μέχρι τώρα όλοι αυτοί που έχουν ονοματεπώνυμο και συμμετέχουν στη κυβέρνηση με προεξέχοντα το πρωθυπουργό Σαμαρά, καταστρέφουν την ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας που είναι η μικρομεσαία τάξη. Και τη ιδία στιγμή μια μικρή ολιγαρχία συγκεντρώνει όλο το πλούτο της χωράς, ενώ κάποιοι σκλάβοι κι ανυπόληπτοι βουλευτές με την ουρά κάτω από τα σκέλια, σαν πίστα σκυλιά ψηφίζουν νομούς παράνομους και ανήθικους. Έχουν μετατρέψει ταυτόχρονα το σύνταγμα της χωράς σε κουρελόχαρτο αυτοί οι προδότες της πατρίδας μας.

Με τα προγράμματα «σωτηρίας» έχουν εσκεμμένα καταστρέψει την Ελλάδα που πλέον  χρωστά πλέον 450 δισεκατομμύρια ευρώ, τα οποία κανένας υγιώς σκεπτόμενος νους δεν φαντάζεται πως θα μπορέσει ποτέ θα ξεπληρώσει. Απόψεις που ακούγονται από διάφορους Έλληνες να σωθεί η χώρα με την υποτιθέμενη επιστροφή στη δραχμή είναι επιεικώς αξιολύπητες. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί για δύο λόγους. Πρώτον, η ΕΕ δεν θα το επιτρέψει γιατί το γεγονός αυτό θα σημάνει το τέλος του ευρωπαϊκού νομίσματος.

Κερασάκι στη τούρτα της γιορτής των προδοτών ήρθε και έδεσε ο ΕΝΦΙΑ που είναι επιεικώς απάνθρωπος, ανήθικος και δεσμευτικός φόρος που επιβάλλεται επί ανύπαρκτων εισοδημάτων. Πρόκειται για εμπαιγμό στο μεγαλείο του!
Το ετήσιο φορολογικό εισόδημα για το οποίο θα λαμβάνεται για την ολική ή μερική απαλλαγή θα είναι το μεγαλύτερο του συνολικού πραγματικού και του τεκμαρτού, το οποίο προκύπτει με βάση τεκμήρια διαβίωσης, κατοχή ΙΧ αυτοκινήτου, σκάφους αναψυχής, κ.λπ. Πρόκειται για άνιση και αντισυνταγματική αντιμετώπιση πολιτών!

Ποιοι ψήφισαν τον ΕΝΦΙΑ στο Γ΄ Θερινού Τμήματος της Βουλής

Στα εντυπωσιακά της υπόθεσης είναι το παρών των βουλευτών του  ΚΚΕ και βέβαια των  Ψαριανού και του  Οικονόμου που ήταν εκεί έτοιμοι να σηκώσουν το βάρος της υπεύθυνης πολιτικής στάσης ψηφίζοντας “ΝΑΙ” αν  τελικά  τους το επέτρεπαν οι διαφωνούντες.
Καλή θέαση στον όγκο των κοινοβουλευτικών καλόπαιδων του Γ΄ Θερινού τμήματος της Βουλής που στήριξαν τον ΕΝΦΙΑ.

Τα καλόπαιδα της  ΝΔ:

Μητσοτάκη, Μπακογιάννη, Κούβελου, Θεοδώρα (Ντόρα) (ανταλλάχτηκε με άλλο), Μιχελάκης Σπυρίδωνος Ιωάννης,
 Ψυχάρης Σταύρου Ανδρέας ο γιός  του Ψυχάρη. Χατζηδάκης Ιωάννη, 
Κωνσταντίνος (Κωστής),  Γεωργιάδης Αθανασίου Σπυρίδων – Άδωνις (μπουμπούκος), Ιακωβίδου Χρυσοστόμου Παναγιώτα (Τάνια),
Λυκουρέντζος Θεοφάνη Ανδρέας, , Μαρτίνου Αθανασίου Γεωργία,
 Μπασιάκος Αθανασίου Ευάγγελος, Καράμπελας Δημητρίου Ιωάννης,
Κουτσούμπας Βασιλείου Ανδρέας,

Κοψαχείλης Αθανασίου Τιμολέων ΓΡΕΒΕΝΩΝ, Κεδίκογλου Βασιλείου Συμεών (Σίμος), Μαρκόπουλος Αθανασίου Κωνσταντίνος, Τζαβάρας Γεωργίου Κωνσταντίνος,
Κοντογιάννης Δημητρίου Γεώργιος, Τσαβδαρίδης Γεωργίου Λάζαρος,
Βεσυρόπουλος Φωτίου Απόστολος, Αυγενάκης Κωνσταντίνου Ελευθέριος (ανταλλάχτηκε με άλλο),
Σενετάκης Γεωργίου Μάξιμος (ανταλλάχτηκε με άλλο) , Ιωαννίδης Δημητρίου Ιωάννης Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Ασημακοπούλου Παναγιώτη Άννα-Μισέλ (ανταλλάχτηκε), Ταλιαδούρος Αθανασίου Σπυρίδων,
Γεωργαντάς Παύλου Γεώργιος, Κόλλιας Ταξιάρχου Κωνσταντίνος, Δαβάκης Παναγιώτη Αθανάσιος, Χαρακόπουλος,  Παντελή Μάξιμος, Βογιατζής Γεωργίου Παύλος,
Μακρή Μιχαήλ Ζωή (Ζέττα),    Σαμπαζιώτης Αθανασίου Δημήτρης,
Αρβανιτόπουλος Παναγιώτη Κωνσταντίνος, Κωνσταντόπουλος Λεωνίδα Γεώργιος (ανταλλάχτηκε με άλλο) ,  Χριστογιάννης Διονυσίου Δημήτριος, Τσουμάνης Αχιλλέα Δημήτριος,
 Κεφαλογιάννης Αχιλλέα Ιωάννης, Στυλιανίδης Στυλιανού Ευριπίδης,
Αραμπατζή Αθανασίου Φωτεινή, Μπριάνης Κωνσταντίνου Δημήτριος ,
 Κωνσταντινίδης Γεωργίου Ευστάθιος, Βολουδάκης Γεωργίου Μανούσος -,
 Σταυρινούδη - Σόδη Αριστείδη Μαρία,     Βιρβιδάκης Επαμεινώνδα Κυριάκος
Τα καλόπαιδα του ΠΑΣΟΚ:
Δήμας Βίκτωρος Πύρρος,    Σκανδαλίδης Γεωργίου Κωνσταντίνος( της κυβερνώσας αριστεράς),
Κακλαμάνης Χρήστου Απόστολος( ανταλλάχτηκε με άλλο), Μωραΐτης Χρήστου Αθανάσιος (Θάνος) ο αγρινιώτης ,
Κρεμαστινός Θωμά Δημήτριος, Κουτσούκος Δημητρίου Γιάννης,
 Σαχινίδης Δημητρίου Φίλιππος, Σηφουνάκης Οδυσσέα Νικόλαος (ανταλλάχτηκε με άλλο),
Σαλτούρος Παναγιώτη Δημήτριος.
Τα επώνυμα στοιχειά τα απαλλοτριώσαμε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη τους από τη σελίδα της Βουλής  .


Μέχρι τώρα δεν καταφέραμε να διασταυρώσουμε τις αλλαγές που έκαναν παρά μόνο του Σφουνάκι από το ΠΑΣΟΚ που τον αντάλλαξαν με  έναν Ρήγα ή Ρήγο ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου