22 Ιουλ 2014

Αγνώριστη θα γίνει η πλατεία Σολωμού!


















Σύντομα προβλέπετε να αρχίσει η αναβάθμιση και καλλωπισμός της πλατειάς Σολωμού μαζί με τα βιοκλιματικά κανάλια αερισμού και τροποποίηση της Κανονιστικής που αφορά στις κατασκευές στους κοινόχρηστους χώρους των καταστημάτων που βρίσκονται γύρω από την πλατεία Σολωμού.


Στη πλατεία Σολωμού προβλέπετε να γίνει νέα δαπεδόστρωση με μαρμάρινες πλάκες και ψυχρούς κυβόλιθους, πέργκολες σκιασμού και ξύλινα καταστρώματα για την καλύτερη χωροθέτηση των τραπεζοκαθισμάτων που αναπτύσσουν τα καταστήματα, επισης θα μπουν  παρτέρια για φύτευση διαφόρων φυτών, καθώς επίσης αναβάθμιση της ποιότητας και αισθητικής φωτισμού του χώρου και όλων των δημοσίων κτιρίων που περιβάλλουν περιμετρικά την πλατεία μαζί με τα βιοκλιματικά κανάλια αερισμού με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων και την οικονομική ανάπτυξη του νησιού.

Το έργο έχει ενταθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα – Πελοπόννησος – Ιόνια Νησιά» πρόγραμμα από το οποίο θα χρηματοδοτηθεί με το ποσό των 2,9 εκατ. Ευρώ από το υπουργείο Εσωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου