26 Ιουλ 2014

Σπάρτη: Ασύλληπτη τραγωδία με συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους - Δύο νεκροί στο αεροπορικό δυστύχημα που …

To ιδιωτικό ιταλικό υπερελαφρό αμφίβιο αεροσκάφος με αριθμό νηολογίου Ι-Α651 κατά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Σπάρτης έχασε ύψος και έπεσε 15 μέτρα έξω από την περίφραξη του αεροδρομίου, στο Πυρί Λακωνίας, λίγο μετά τις 10.00 το πρωί.


Στο αεροσκάφος επέβαιναν δυο νεαρά άτομα τα οποία απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική υπηρεσία, νεκρά.
Οι σοροί τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Σπάρτης, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό τους.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι δύο επιβαίνοντες του αεροσκάφους, -άγνωστο από που ξεκίνησαν το ταξίδι τους- το προσγείωσαν στην πίστα του εκτός λειτουργίας αεροδρομίου Σπάρτης και στη συνέχεια, κατά την διαδικασία απογείωσής και πιθανότατα από λάθος χειρισμό δεδομένου ότι έχει ανοίξει το αλεξίπτωτο του αεροσκάφους, κατέπεσαν 15 μέτρα έξω από την περίφραξη του αεροδρομίου.

Από την πρόσκρουση στο έδαφος έχασαν αμφότεροι τη ζωή τους. Πρόκειται για έναν 52χρονο και για ένα ακόμη άτομο αγνώστων στοιχείων, η ηλικία του οποίου εκτιμάται από 30 έως 35 ετών.

Στο αεροδρόμιο επικράτησε πανικός. Αυτόπτες μάρτυρες που έβλεπαν την απογείωση ''πάγωσαν'' όταν είδαν το αεροπλάνο να χάνει ύψος και να πέφτει λίγο έξω από την πίστα αεροδρομίου. Αμέσως κλήθηκαν πυροσβέστες και αστυνομικοί, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και λίγο αργότερα οι φόβοι … διαβάστε όλο το άρθρο εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου