2 Νοε 2014

Μια γυναίκα απαντά: Είναι πιο εύκολο να την πείσεις για τρίο ή για πρωκτικό σεξ;

Τόσο το πρωκτικό σεξ όσο και το τρίο με δύο γυναίκες είναι από τις πιο έντονες αντρικές φαντασιώσεις. Οι γυναίκες από την άλλη, δεν είναι πάντα πρόθυμες να…
ανταποκριθούν στις δικές σου προσδοκίες και σου δυσκολεύουν τη ζωή με τις συνεχείς αρνήσεις τους. Ωστόσο, μην θεωρείς απίθανο να την πείσεις να ενδώσει στις ορέξεις σου.


Οι γυναίκες λοιπόν, παρά το γεγονός πως σπανίως θα δεχθούν με την πρώτη να υποκύψουν, είναι πιθανό να πουν το πολυπόθητο ναι με την προϋπόθεση να ξέρεις να χειριστείς την κατάσταση. Πριν όμως φτάσουμε στο τελικό συμπέρασμα, πάμε να αναλύσουμε την πολύπλοκη γυναικεία σκέψη επί του διλλήματος: Τρίο ή πρωκτικό;

Τι εστί πρωκτικό σεξ

Αρχικά, το πρωκτικό είναι κάτι επίπονο γι’ αυτές σε σωματικό επίπεδο. Ξέρεις τι εννοούμε. Απαιτεί τεράστια προσπάθεια κι λεπτούς χειρισμούς από την μεριά σου για να καταφέρεις να φέρεις την δύσκολη αυτή αποστολή εις πέρας χωρίς επιπλοκές. Ωστόσο, αν καταφέρεις να την κάνεις να σε εμπιστευτεί και να θεωρήσει πως μαζί σου αξίζει τον κόπο να ζήσει αυτήν την εμπειρία, δεν είναι δύσκολο να σου πει το ναι. Μην ξεχνάς βέβαια ότι κάτι τέτοιο απαιτεί χρόνο και πολλή συζήτηση, γι’ αυτό απέφυγε την επιμονή και την βιασύνη. Εξάλλου το πρωκτικό σεξ είναι σπορ για τις πολύ τολμηρές.

Η «φτήνια» του τρίο

Πάμε τώρα στο κομμάτι που αφορά το τρίο. Μια γυναίκα δεν το βλέπει όπως εσύ και σίγουρα δεν θα έμπαινε με την ίδια ευκολία στην διαδικασία να το δοκιμάσει με τον σύντροφό της. Τόσο το τρίο με δύο γυναίκες, όσο και το τρίο με δύο άντρες, την κάνει να σκέφτεται αρνητικά για τον εαυτό της και θεωρεί πως χάνει τον σεβασμό του συντρόφου της. Δεν έχει και άδικο εδώ που τα λέμε, σωστά; Ακόμα και αν το απολαύσει κατά τη διάρκεια, αμέσως μετά νιώθει φτηνή, βρώμικη και η γυναίκα που «τα κάνει όλα».

Τι απαντούν οι γυναίκες

Έτσι λοιπόν, οι περισσότερες από τις γυναίκες που ρωτήθηκαν, απάντησαν πως ακόμα κι αν έμπαιναν στον πειρασμό του τρίο, ποτέ δεν θα επέλεγαν τον σύντροφό τους για έναν εκ των τριών συμμετεχόντων, θα προτιμούσαν δηλαδή να κάνουν σεξ με δύο εντελώς άγνωστους άντρες, ή με έναν άγνωστο άντρα και μία φίλη τους, παρά με τον δικό τους άντρα και κάποιον ακόμη.

Συμπερασματικά λοιπόν, οι γυναίκες αντιμετωπίζουν το τρίγωνο ως κάτι εξαιρετικά επίπονο σε συναισθηματικό επίπεδο γι’ αυτό και αρνούνται ακόμα και να το δοκιμάσουν στο μεγαλύτερο ποσοστό τους. Από την άλλη, το πρωκτικό δεν είναι για εκείνες κάτι τόσο απίθανο να συμβεί κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες και με τον άνθρωπο που αυτές επιθυμούν.

Πάντα υπάρχουν διαθέσιμες γυναίκες

Για να είμαστε βέβαια απολύτως αντικειμενικοί, αν θέλεις να βρεις γυναίκα για τρίο ή πρωκτικό, βρίσκεις. Και πολύ εύκολα. Αρκεί να ξέρεις που να απευθυνθείς. Όταν όμως αφορά στη σύντροφό σου, τα πράγματα περιπλέκονται λίγο.

Όπως και να έχει το συμπέρασμα είναι ένα: Μπορείς να την πείσεις να κάνει οτιδήποτε θελήσεις, αρκεί να της δώσεις να καταλάβει πως μπορεί να σε εμπιστεύεται. Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.

http://www.koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου