7 Νοε 2014

Γίνε ειδική στο φλερτ: Οι 8 μύθοι για τα ραντεβού που θα σε απελευθερώσουν

 1. Δεν σου αρέσει μόνο ένας τύπος άντρα. Φυσικά όλες οι γυναίκες έχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που δεν διαπραγματεύονται για τον σύντροφό τους, αλλά αυτό το "καστανός, με κοιλιακούς, αμυγδαλωτά μάτια και...


φανταστικά δάχτυλα" πολλές φορές θα γίνει "μελαχρινός, με κοιλίτσα, μάτια κουμπότρυπες και δάχτυλα όχι και τόσο ονειρεμένα". Για αυτό λοιπόν σταμάτα να βάζεις όρια στους πιθανούς εραστές σου.

Garcinia Cambogia Veda2. Μην ξοδεύεις πολύ χρόνο με κάποιον τύπο στο Facebook μιλώντας μαζί του και περιμένοντας να σου ζητήσει να βγείτε ραντεβού. Πρέπει να ξέρεις πως πολλοί άντρες απλά φλερτάρουν διαδικτυακά και δεν προχωρούν ποτέ σε συνάντηση. Οπότε μην έχεις πολλές προσδοκίες.

3. Οι ασταθείς σχέσεις που το ενδιαφέρον ξεκινάει από τη δική σου πλευρά μόνο και στο τέλος σε αφήνει στεναχωρημένη δεν είναι καθόλου ρομαντική. Η γοητεία της αδρεναλίνης, της προσπάθεια να καταφέρεις κάποιον είναι καταστάσεις για να αποφεύγεις και όχι να ασχολείσαι. Να τις αποφεύγεις από το στάδιο του φλερτ γιατί το τέλος είναι πάντα το ίδιο.

4. Δεν μπορεί να δημιουργήσεις τη σπίθα μεταξύ σας όταν δεν υπήρχε από την πρώτη στιγμή. Θέλουμε να στο πούμε ξεκάθαρα. Αν δεν υπάρξει σεξουαλική ένταση από την αρχή δεν μπορείς να την δημιουργήσεις, απλά να την πιέσεις. Και το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου καλό!

5. Οι συναντήσεις μετά τα μεσάνυχτα ΔΕΝ είναι ραντεβού. Μπορείς να το πεις "συνάντηση για σεξ", "συνάντηση δεν είχα κάτι άλλο να κάνω", "συνάντηση ήθελα παρέα να δω ταινία", αλλά ΔΕΝ είναι ραντεβού. ΔΕΝ είναι ραντεβού. Το εμπεδώσαμε; Ωραία!

6. Τα πρώτα ραντεβού πρέπει να είναι για ποτό.Γιατί στην περίπτωση που πηγαίνει χάλια δεν μπορείς να αποδράσεις  γρήγορα από ένα δείπνο ή από το σινεμά. Φαντάσου ο τύπος απέναντί σου να είναι απίστευτα βαρετός και εσύ να πρέπει να περιμένεις να σερβίρουν και τα τέσσερα πιάτα!

7. Μην παίζεις παιχνίδια. Και μην τα ανεχτείς από τον τύπο που σε ενδιαφέρει. Ξεκάθαρες κουβέντες και κινήσεις από την πρώτη μέρα. Δεν θες να περάσεις τον χρόνο σου αποκωδικοποιώντας μηνύματα και συμπεριφορές ενός άντρα που δεν ξέρει τι θέλει.

8. Η ερωτική σου ζωή μπορεί να αλλάξει σε μία ώρα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο σε αυτή τη ζωή να βγαίνεις έξω με τις φίλες σου, να βλέπεις έναν άντρα απέναντί σου και να ξέρεις ότι αυτός θα κάνει τη ζωή σου πιο ενδιαφέρουσα. Έτσι αλλάζουν οι ζώες. Σε χρόνο μηδέν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου