19 Οκτ 2014

Πρωτοπόρος ο ΑΠΣ Ζάκυνθος κατέβαλε τον Τύρναβο με 0 – 1 και συνεχίζει ακάθεκτη στη Football League

Η ομάδα του νησιού μας  συνεχίζει το εξαιρετικό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και μετά το «διπλό» στον Βόλο επί του Ολυμπιακού έφυγε νικήτρια και από το «Αλκαζάρ»


Με κεκτημένη ταχύτητα μετά την εκτός έδρας νίκη την πρώτη αγωνιστική επί του Ολυμπιακού Βόλου η Ζάκυνθος δείχνει πως δεν καταλαβαίνει από έδρες. Η ομάδα του Ιονίου λοιπόν αντιμετώπισε στο «Αλκαζάρ» τον Τύρναβο για την 2η αγωνιστική του Βορείου ομίλου στη Football League και κατάφερε χάρη στο γκολ του Κρισμάρεβιτς να φύγει με τους τρεις βαθμούς.

Ωστόσο, από τα πρώτα λεπτά φάνηκε η υπεροχή του Τυρνάβου που εκμεταλλευόμενος την ώθηση της έδρας πήρε τον έλεγχο του αγώνα και στο 13’ βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ.
Συγκεκριμένα, ο Σολφερίνο ύστερα από σέντρα του Ποκόνγκ έπιασε την κεφαλιά με τον Ξενοδόχοφ να απομακρύνει προσωρινά καθώς στην συνέχεια της φάσης ο Χαλούλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο Σολφερίνο που πήρε το «ριμπάουντ» την έστειλε άουτ από κοντά.
Η καλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων ήρθε λίγο πριν την ανάπαυλα καθώς στο 44’ ο Οικονόμου έκανε την μπαλιά στον Βαρέλα που πλάσαρε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του ματς έπεσε με τον Τύρναβο να μην είναι τόσο απειλητικός και την Ζάκυνθο να κρατάει τους… κινδύνους μακριά από την εστία του Ξενοδόχοφ.

 Έτσι, το παιχνίδι έφτασε στο 71’ όπου ο Οικονόμου εκτέλεσε φάουλ για τους παίκτες του Ακίνο και ο Κρισμάρεβιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πρίφτη.
Στη συνέχεια οι Θεσσαλοί πίεσαν αλλά χωρίς αποτέλεσμα καθώς έλειψε η μεγάλη ευκαιρία, με το 1-0 να μένει ω το σφύριγμα της λήξης.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτης, Χαλούλος (74' Γεωργίου), Πεχλιβανόπουλς, Σαμαράς (59' Σκαθαρούδης), Καραμανλής, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Ποκόνγκ, Στεργιανός, Τσούκαλος (53' Όττα), Σολφερίνο.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Ουνγιαλίδης, Τσόπελας, Φωτιάς, Καλλιβωκάς, Κρισμάρεβιτς, Οικονόμου, Αποστόλου (58' Λέκκας), Βαρέλα, Ευθυμιάδης (90' Πέττας), Χατζησάββας (85' Κρολ).

Πηγη : onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου