13 Σεπ 2014

Δυστυχώς αυτή η κυβέρνηση έχεi χάσει κάθε λαϊκό έρισμα και εντολή και καθίσταται ΧΟΥΝΤΑ

Αυτό το έκτρωμα ετερόκλητων πολιτικών δυνάμεων που λέγετε κυβέρνηση, που κατά δήλωσή της ...«δεν άγεται, ούτε φέρεται, ούτε κάμπτεται από κανέναν» πράττει τα πάντα ώστε να επιβεβαιώνει της γραφής μας το αληθές ότι μας διαλύει σαν χώρα.


Αυτό το έκτρωμα ετερόκλητων πολιτικών δυνάμεων που λέγετε κυβέρνηση, που κατά δήλωσή της ...«δεν άγεται, ούτε φέρεται, ούτε κάμπτεται από κανέναν» πράττει τα πάντα ώστε να επιβεβαιώνει της γραφής μας το αληθές ότι μας διαλύει σαν χώρα.

Δεν πάει καιρός που ο Τζον Πέρκινς πρώην Τροϊκανός είχε πει «Σίγουρα, η Ελλάδα έκανε πολλά λάθη, οι ηγέτες της έκαναν πολλά λάθη, αλλά δεν τα έκαναν οι άνθρωποι που υφίστανται τα μέτρα. Τώρα, όμως, αυτοί είναι που καλούνται να πληρώσουν τα λάθη των άλλων. Το ίδιο συμβαίνει στη Λατινική Αμερική και την Ασία»

Και προσθέτει «Όταν πλέον αυτές οι χώρες θα είναι δεσμευμένες με υψηλό χρέος, έρχεται το ΔΝΤ και η ΕΕ (όπως συνέβη με την Ελλάδα) και απαιτούν από τις χώρες απίστευτα πράγματα. Να ανεβάσουν τους φόρους, να κόψουν δραστικά τις δαπάνες, να πουλήσουν σημαντικά κομμάτια του δημόσιου φορέα και βασικά να γίνουν σκλάβοι στα τραστ, το ΔΝΤ και την ΕΕ. Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε την Παγκόσμια Τράπεζα και όλη αυτή την συνωμοσία του χρήματος».
          
Η τελευταία πράξη παρανομίας από τη κυβέρνηση των αγυρτών, βρίσκει έντρομη τη προδοτική αυτή παρέα και ο φοβιστών κάνει να τρεκλίζει. Διότι ζυγώνει η ώρα που θα έχει την τύχη της στυμμένης λεμονόκουπας, αυτή και «κάλοι» αυτοί βολεμένοι βολευτές που το ψήφησαν, άλλωστε μας είναι γνωστοί και θα περάσουν καλά στη κάλπη.

Τρομαγμένη από τον Ε(Ν)ΦΙΑλτη αδυνατεί να διαχειριστεί τη διαρκώς επιταχυνόμενη κατάρρευσή της. Την κάνει και παραμιλά το θολωμένο της μυαλό...
Διατάσσει ωμά και απροκάλυπτα τη διοίκηση του υποκατάστατου της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης να μη μεταδοθεί η ομιλία του Τσίπρα, απόψε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, πράγμα πρωτοφανές στα χρονικά της Μεταπολίτευσης για αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επιτίθεται κατά σκίτσου (!) σατιρικής εφημερίδας.

Ωμή λογοκρισία, φίμωση του πολιτικού αντιπάλου, πολιτικός εκφοβισμός Μέσων  που δεν μπορεί να ελέγξει.

Σαμαράς και Βενιζέλος, αισθάνονται να χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια τους. Τόσο πολύ, ώστε να μην αντέχουν. Έχουν χάσει τον έλεγχο και βρίσκονται υπό καθεστώς πανικού. Καταφεύγουν σε πραξικοπηματικές ενέργειες μήπως και κερδίσουν ακόμη λίγο χρόνο.

Η συστηματική καταπάτηση των νόμων και του Συντάγματος γενικότερα, ο συνεχής  ευτελισμός του Κοινοβουλίου, η απηνής καταστολή ως μόνιμη πολιτική απάντηση στις αντιδράσεις των πολιτών, η κουλτούρα υποταγής συμπυκνώνονται συνολικά σε ένα «μήνυμα»: Η Δημοκρατία στους καιρούς μας είναι περιττή πολυτέλεια.
Το σύστημα Σαμαρά - Βενιζέλου, έχει φάει τα ψωμιά τους, αφού πρώτα κατέφαγε και κατασπάραξε το σώμα της χώρας και τις ζωές των ανθρώπων.
Πλέον έχει μετατραπεί σε παράγοντα πολιτικής αστάθειας και ανωμαλίας.
Να και βολεψάκιδες βολευτές που ψήφισαν για να μη ξεχνιόμαστε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου