24 Σεπ 2014

Κύπελλο Ελλάδας: 4.30 σήμερα Ζάκυνθος – ΟΦΗ σε απευθείας μετάδοση από τον ΟΤΕ TV

Ένα δύσκολο παιχνίδι με ομάδα Ά Εθνικής δίνει σήμερα η ομάδα του νησιού μας με αντίπαλο τον ιστορικό ΟΦΗ από το Ηράκλειο Κρήτης, το αρνητικό είναι ότι η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να βάλει 20€ το εισιτήριο στο γήπεδο, κάτι που θα αποτρέψει πολλούς συμπατριώτες μας να παρακολουθήσουν τον αγώνα αλλά ας είναι καλά ο  ο ΟΤΕ TV που θα μεταδώσει το παιχνίδι ζωντανά.

O ΑΠΣ Ζάκυνθος θα παρουσιαστεί στο δημοτικό στάδιο τις 4.30 σήμερα πανέτοιμος απέναντι σε μια ομάδα που έχει ήδη μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς για το πρωτάθλημα Ελλάδας, εν αντιθέσει με τη Ζάκυνθο που ο σημερινός θα είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας τις χρονιάς.

Οι κρητικοί αναμένεται να αγωνιστούν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους σε σχέση με τον νικηφόρο γι αυτούς αγώνα που έδωσαν με τον Ατρόμητο τον οποίο και νίκησαν με 1 -0 για το πρωτάθλημα Ελλάδας.


Η ομάδα της Ζακύνθου  φέτος έχει κατά πως φαίνεται ένα τελείως διαφορετικό σχήμα και άλλη τακτική. Τους δυο μήνες προετοιμασίας στην Καρδίτσα στο Καρπενήσι και στο νησί με τον προπονητή κ. Ακίνο έχει αλλάξει τακτική και έχει κατά πως δείχνει επιθετική διάθεση αλλά και αμυντικά δούλεψε το χρονικό αυτό διάστημα διορθώνοντας αδυναμίες του παρελθόντος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου