17 Σεπ 2014

Οι τροϊκανοί θέτουν θέμα κατάργησης του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα

Ακόμα μια πρόταση της ανεκδιήγητης τρόικας για περεταίρω ύφεση στη ελληνική οικονομία θέτουν οι άσχετοι αυτοί υπαλληλίσκοι που εάν ήταν σε ιδιωτική επιχείρηση εργαζόμενοι θα τους είχαν διώξει με τις κλωτσιές.


Από τη πλευρά της η υποταγμένη κυβέρνηση τους ακούει αμήχανα διότι πως είναι δυνατόν να διαπραγματεύεται την καταστροφή της χώρας.
Γιατί είναι πολύ εύκολο να καταστρέψεις μία οικονομία κάτι που έγινε στην περίπτωση της χώρας μας στο όνομα της δήθεν ανταγωνιστικότητας και πολύ δύσκολο να την οικοδομείς, αντ αυτού με μέτρα σαν κι αυτά για άλλη μια φορά ναρκοθετείται η πορεία προς την ανάκαμψη και την ανάπτυξη.

Με τις πράξεις αυτού του τύπου θα μας ωθήσουν όλους να συμφωνήσουμε με εκείνους που υποστηρίζουν πως λειτουργούν βάσει σχεδίου ώστε να μας εξαθλιώσουν και να αρπάξουν σχεδόν τσάμπα τον ορυκτό πλούτο.

Αν οι τροϊκανοί επιμείνουν στην περικοπή του 13ου και 14ου μισθού, στις ομαδικές απολύσεις και στο νέο ακρωτηριασμό στην κοινωνική ασφάλιση, να σταματήσει η κυβέρνηση με συνοπτικές διαδικασίες τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις και να τους ζητήσει ευγενικά να αποχωρήσουν από τη χώρα.
Ποια κυβέρνηση θα μου πείτε τώρα;
Όσο ποιο γρήγορα φύγουν οι Σαμαρόβενεζέλοι τόσο το καλύτερο για όλους μας!

Οι άνωθεν εντολές
Εν τω μεταξύ στο Βερολίνο θα πάει ο Α. Σαμαρας την ερχόμενη τρίτη για να λάβει εντολές από την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με ανακοίνωση της αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπροσώπου Κριστιάνε Βιρτς.

Όπως ανακοίνωσε η κ. Βιρτς, η συνάντηση θα γίνει στις 12.30 (τοπική ώρα) και θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου