26 Ιουλ 2014

Ο Κλαούντιο Ραννιέρι θα είναι ο καινούργιο, προπονητής της Εθνικής Ελλάδος

Ο Κλαούντιο Ραννιέρι θα είναι ο καινούργιο, προπονητής της Εθνικής Ελλάδος έναντι 700.000 ευρώ τον χρόνο δηλαδή  δύο χιλιάρικα τη μέρα για 2+2 χρόνια, κι η Εθνική μας πάρει την ….κούπα ο Ιταλός θα τσεπώσει άλλα 700.000 ως πριμ.


Ο Κλαούντιο Ρανιέρι, έχει αναλάβει ως προπονητής στις ακόλουθες ομάδες: ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ,
ΒΑΛΕΝΘΙΑ,
ΑΘΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,
ΤΣΕΛΣΙ,
ΠΑΡΜΑ,
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,
ΡΟΜΑ ,
ΙΝΤΕΡ,
ΜΟΝΑΚΟ

Ο Ρανιέρι επελέγη γιατί η φιλοσοφία του δεν διαφέρει πολύ από εκείνη του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος οδήγησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στους «8» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2012 και στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές μέρες.

Στις πρώτες του  δηλώσεις ο ιταλός τεχνικός είπε:
«Δεν πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές στον κορμό, αλλά αυτά θα τα δούμε καλύτερα στη συνέχεια, όταν και θα αξιολογηθούν όλοι οι παίκτες». Ενώ γιατί επέλεξε την Ελλάδα ως τον επόμενο προορισμό της καριέρας του: «Είχα και άλλες προτάσεις, αλλά όταν συνάντησα τον πρόεδρο απέκτησα καλό συναίσθημα και επειδή ήξερα καλά την ελληνική ομάδα απάντησα θετικά. Σκέφτηκα πως θα είναι καλή λύση να συνεχίσω στην Ελλάδα. Την είδα την ομάδα στο Μουντιάλ. Έκανε καλή πορεία στα γήπεδα της Βραζιλίας και μου άρεσε το πνεύμα που είχε στη διοργάνωση και θέλουμε να το συνεχίσουμε αυτό. Με σκληρή δουλειά θα κοιτάξουμε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα».


Ενώ ανοιχτό άφησε  θέμα των συνεργατών του ο Κλαούντιο Ρανιέρι, άφησε δε να εννοηθεί πως θα διαλέξει εκείνος το δικό του επιτελείο. «Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια τέτοια κουβέντα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου