30 Ιουλ 2014

Είδατε κύριε Κολοκοτσά τι κάνει ο λαϊκισμός, αποτύχατε πριν καν αναλάβετε τον δήμο Ζακύνθου

Με απόφαση που έλαβαν, το Υπουργείο Εσωτερικών όσο και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής να υπογράψουν Κοινή Υπουργική Απόφαση η οποία θα προβλέπει την μεταφορά των σκουπιδιών εκτός Ζακύνθου σε χώρο που διαθέτει τις προβλεπόμενες αδειοδοτήσεις, που μάλλον θα είναι η Κεφαλονιά, μέχρι να βρεθεί λύση για την επεξεργασία και τη διάθεση τους στο νησί μας.


Με έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, που κοινοποιείται και στο Υπουργείο Περιβάλλοντος ενημερώνει τόσο την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων όσο και το Δήμο Ζακυνθίων για την ανάγκη άμεση λήψης συγκεκριμένων μέτρων μετά την καταδικαστική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.

Τα μέτρα αυτά αφορούν την οριστική διακοπή λειτουργίας του ΧΥΤΑ στο Σκοπό, την άμεση αποκατάσταση του χώρου, την προώθηση της εναλλακτικής πρότασης που αφορά το Λίβα.

Τώρα θα είναι απορίας άξιον να δούμε ποιες θα είναι οι δικαιολογίες του κυρίου Κολοκοτσά για την επαναλειτουργία του τόσο κατακριθέντος, τόσο από του ιδίου, αλλά και του εταίρου συνδιεκδικητή του δήμου κ. Μαρίνου Κουρή, για την εξέλιξη αυτή.

 Τα πρόστιμα που θα προσδιοριστούν από το Ευρωπαϊκό  Δικαστήριο τον  Σεπτέμβρη θα επιβαρύνουν τον Δήμο  Ζακυνθίων, δηλαδή όλους εμάς που δεν θα δούμε έργο, και ενδεχόμενος να έχουμε και απολύσεις εργαζομένων, διότι  θα παρακρατηθούν από τις επιχορηγήσεις που προορίζονται για τον ΟΤΑ. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει πως αν δεν γίνουν άμεσες ενέργειες, ο Δήμος θα χάσει ακόμη και τα ελάχιστα έσοδα που λάμβανε από την Πολιτεία ως επιχορήγηση.

Ο Παύλος Κολοκοτσάς μετά τη σύσκεψη που έγινε προχθές με αρμόδιους αυτοδιοικητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες,  χαρακτήρισε δυσβάσταχτα τα έξοδα και είπε ότι δεν πρόκειται να επιβαρύνει τους Ζακυνθινούς με επιπλέον δημοτικά τέλη , γι’ αυτό θα αναζητηθεί λύση που θα προτείνουν οι επιστήμονες εντός των ορίων του νομού μας.

Δηλαδή ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!!!

Ο Δήμαρχος που θα αναλάβει επίσημα καθήκοντα σε ένα μήνα, καλείται να αντιμετωπίσει το σοβαρότερο πρόβλημα του νομού το οποίο έφτασε στο μη παρέκει και με επιβολή προστίμου από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο προς την Ελλάδα.


Είδατε κύριε Κολοκοτσά τι κάνει ο λαϊκισμός, αποτύχατε πριν καν αναλάβετε τον δήμο Ζακύνθου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου