20 Ιουλ 2014

Κουρεύουν τα θαλασσοδάνεια του Ψυχάρη και του Μπόμπολα κατά 60% από την Alpha Bank

Η Alpha Bank ΚΟΥΡΕΥΕΙ κατά 60% τα θαλασσοδάνεια ΔΟΛ και Πήγασου !!
ΧΡΩΣΤΑΝΕ 400.000.000 ΕΥΡΩ !!! Με Κούρεμα 60%, θα τους χαρίσουν 240.000.000 !!!


Σας το είχαμε προαναγγείλει !!!
Καταστρατηγούν τη νέα, θεσμοθετημένη δυνατότητα του κουρέματος των δανείων, για να διαγράψουν τα θαλασσοδάνεια της διαπλοκής, από καναλάρχες και πάσης φύσης νταβατζήδες !!!

Σε συγχώνευση προχωρούν οι διοικήσεις των συγκροτημάτων ΔΟΛ και Πήγασος, υπογράφοντας σχετικότατο μνημόνιο με στόχο την διαγραφή του 60% των χρεών τους!!!
Στη φάση αυτή δεν προβλέπεται τριπλή συγχώνευση με τη συμμετοχή του MEGA γιατί οι τραπεζίτες επιδιώκουν να ξεκαθαρίσει πρώτα η κατάσταση με τα δάνεια των δύο εκδοτικών επιχειρήσεων και στη συνέχεια να επιχειρηθεί η συγχώνευση του νέου ομίλου που θα δημιουργηθεί με το MEGA. (Προφανώς διαγράφοντας κι άλλα δάνεια του τηλεοπτικού σταθμού).

Το μνημόνιο συγχώνευσης προβλέπει δραστική μείωση του προσωπικού και συγχώνευση όλων των ομοειδών δραστηριοτήτων για να επιτευχθεί μείωση των λειτουργικών εξόδων κατά 40%, ο νέος όμιλος που θα προκύψει απ’ τη συγχώνευση θα διαπραγματευτεί κούρεμα των δανείων κατά 60%.
Στο ποσοστό αυτό έχει συμφωνήσει ήδη η Alpha Bank.
Τα δάνεια του ΔΟΛ και του Πήγασου υπερβαίνουν τα τετρακόσια εκατομμύρια ευρώ (400.000.000).

Ενώ αν χρωστάς 10.000 ευρώ και είσαι άνεργος οικογενειάρχης το πιθανότερο είναι ότι θα σου πάρουν και το σπίτι. Άντε τώρα να μας πουν ότι Mega, Έθνος, Βήμα, Νέα γλύφουν την κυβέρνηση αδαπάνως.


Και μην ξεχνάμε ότι η Alpha Bank, όπως και οι άλλες συστημικές τράπεζες, διασώθηκαν με τα μνημόνια που πληρώνει ο Ελληνικός λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου