7 Σεπ 2012

Tom Cruise ένας κακομαθημένος τύπος του κατεστημένου


Ποια ήταν η εξωπραγματική απαίτηση του φρεκοχωρισμένου σταρ, που εξόργισε;
Στην Αδριατική βρίσκεται, αυτές τις ημέρες, ο Tom Cruise, όπου κάνει τις διακοπές του και προσπαθεί να ξεπεράσει το διαζύγιό του με την Katie Holmes.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, ο ηθοποιός, που βρέθηκε την Κυριακή με το γιοτ του στο Μαυροβούνιο, εξόργισε, με τις απαιτήσεις του, ένα ολόκληρο ξενοδοχείο.

Ο πρωταγωνιστής των Top Gun προσπάθησε να κλείσει μία executive σουίτα στο boutique hotel που βρίσκεται στην παραθαλάσσια τοποθεσία Dobrun, και απαίτησε το ξενοδοχείο να διώξει τους πελάτες του, για να φάει με την ησυχία του στο εστιατόριο.
Η απαίτηση του σταρ έβγαλε τον manager του Forza Mare hotel έξω από τα ρούχα του. «Ποιος νομίζει ότι είναι ο κύριος Cruise; Το ξενοδοχείο ήταν γεμάτο. Θα ήταν άδικο για τους υπόλοιπους καλεσμένους».

Εντέλει, η συμβιβαστική λύση που βρέθηκε ήταν να του σερβιριστεί, στο γιότ του, ένα γεύμα με θαλασσινά από την κουζίνα του ξενοδοχείου.
Ο Cruise, έφυγε από την περιοχή την επόμενη κιόλας μέρα, με ιδιωτικό αεροσκάφος που ο ίδιος ναύλωσε, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου