12 Σεπ 2012

Βουλγαράκης Καρχιμάκης «σκοτωμός» στα social media για το ΓΑΠ



«Σκοτωμός» μεταξύ του Γιώργου Βουλγαράκη και του Μιχάλη Καρχιμάκη, οι οποίοι «καβγάδισαν» μέσα από διαφορετικά όμως social media,  -  λέτε να αγαπιούνται τόσο που παρακολουθεί ο ένας τις αναρτήσεις του αλλού; - αφορμή ένα σχόλιο του πρώτου για τον πρώην πρωθυπουργό.


«Αυτό τώρα, οτι ο ΓΑΠ είναι καθηγητής και υπότροφος στο Harvard...πρώτη φορά το ακούω! Δηλαδή, πληρώνει κάποιος άλλος,για να διδάσκει αυτός;» διερωτήθηκε ο Γ. Βουλγαράκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. ..

Ο Μ. Καρχιμάκης, «τον κάρφωσε » με τη σειρά του στο facebook στο γεγονός ότι ο Γ. Βουλγαράκης διδάσκει σε Πανεπιστήμιο της Κύπρου.

« Ο Βουλγαράκης όπως μαθαίνω αν αληθεύει διδάσκει χρηματοοικονομικά σε Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Φαίνεται ότι ο επονομαζόμενος οφσορίστας βάλθηκε να μάθει τους φοιτητές πως στήνονται οι offshore εταιρείες. Άλλωστε έχει το know-how και κάνει εξαγωγή τεχνογνωσίας» 'εγραψε.

Ο Βουλγαράκης πάντως του απάντησε με κρητική παροιμία, λόγω κοινής καταγωγής.
Έγραψε στο twiiter: «Προς M.Καρχιμάκη ενταύθα: “"Δε τρως κουλούκι φλέμωνα, γαυγίζεις δε γαυγίζεις". Άντε να μαζέψεις καμιά ελιά γιατί αλλιώς σε βλέπω για το ψυχολόγο».

Τι θέλει να πει ο ποιητής; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου