12 Σεπ 2012

ΝΔ Βράζει η Συγγρού


Ένας χαμός έγινε στη Συγγρού για τα μέτρα των 11,5 δισεκατομμυρίων βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος επικρατεί αναβρασμός, με τους 'γαλάζιους" συνδικαλιστές ουσιαστικά να πολιορκούν τα γραφεία της Λεωφόρου Συγγρού.


Στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας βρίσκονται οι υπουργοί Ανάπτυξης και Εργασίας, οι οποίοι κάνουν μία σκληρή προσπάθεια να πείσουν τους βουλευτές, προκειμένου να τους εξηγήσουν την ορθότητα των θέσεων τους για  τα μέτρα που βρίσκονται ακόμα υπό διαπραγμάτευση.

Στη σύσκεψη πήγε και ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Κώστας Τζαβάρας ο οποίος δέχθηκε μπουκάλια με νερό από συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ καθώς περίπου 70 μέλη της είχαν φτάσει πριν ξεκινήσει η συνάντηση αυτή στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ.

Στη σύσκεψη αυτή βρίσκονται πάνω από 100 βουλευτές και ο γραμματέας του κόμματος και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Μ. Κεφαλογιάννης και Α. Μπούρας.

«Προσέξτε τι θα κάνετε», «Εμείς σας ψηφίζουμε με το ξεχνάτε», «Τι πάτε να κάνετε;» φώναζαν στους υπουργούς οι συνδικαλιστές, λίγη ώρα μετά το ηχηρό μήνυμα που έστειλαν στο Μέγαρο Μαξίμου από την πλατεία Κολοκοτρώνη οι απόστρατοι και εν ενεργεία αξιωματικοί και υπαξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων που αποτελούν και εκλογική δεξαμενή της Ν.Δ.

Πολλοί βουλευτές είναι προβληματισμένοι με τις κινήσεις της κυβέρνησης, ενώ οι κκ. Γ. Βλάχος και Ν. Κακλαμάνης ζήτησαν την άμεση σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. για να συζητηθούν τα μέτρα.

Για κοινωνική έκρηξη που είναι προ των πυλών μιλά ο
Π. Ψωμιάδης και ασκώντας κριτική στην ηγεσία της Ν.Δ. αναφέρει πως πρέπει αν έχουν μείνει ψήγματα εθνικής και ατομικής αξιοπρέπειας να πει η κυβέρνηση ένα όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου