20 Σεπ 2012

Μόνικα Λεβίνσκι: Ο Μπίλ Κλίντον ήθελε ομαδικά όργια και χρήση σεξουαλικών βοηθημάτων


Ένα αποκαλυπτικό βιβλίο που θα περιλαμβάνει... πικάντικες λεπτομέρειες της ερωτικής της σχέσεις με τον Μπιλ Κλίντον αλλά και τις... προτιμήσεις του πρώην προέδρου των ΗΠΑ ετοιμάζεται να βγάλει η Μόνικα Λεβίνσκι.


Κύμα αντιδράσεων προοιωνίζεται ότι θα προκαλέσει στους πολιτικούς κύκλους, στην κοινή γνώμη αλλά και… στη Χίλαρι Κλίντον το αποκαλυπτικό βιβλίο που θα δει το φως της δημοσιότητες σε λίγο καιρό.

Ιστορίες σεξ, μυστικών και οργίων στο οβάλ γραφείο υπόσχεται να αποκαλύψει η Μόνικα Λεβίνσκι, η οποία μετά από χρόνια σιωπής αποφάσισε τώρα, που πλησιάζει τα σαράντα, θέλησε  να εξαργυρώσει τις εμπειρίες της με τον πρώην πλανητάρχη.

Η γυναίκα που πρωταγωνίστησε σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα όλων των εποχών, φέρεται να έχει επαφές με διάφορους εκδοτικούς οίκους για ένα βιβλίο που λέγεται ότι θα μπορούσε να της αποφέρει έως και 12 εκατομμύρια δολάρια.

Ένα τέτοιο βιβλίο αναμένεται να γίνει ανάρπαστο. Η Λεβίνσκι έχει ήδη αφήσει να διαρρεύσουν πικάντικες λεπτομέρειες, όπως η ακόρεστη επιθυμία του για ομαδικό σεξ, για όργια και την χρήση σεξουαλικών βοηθημάτων παντός τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου