14 Σεπ 2012

Μ.Κεφαλογιάννης: οι δημοσιογράφοι είναι ηλίθιοι!


Ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 είπε: "Ηλιθίους, δεν είπα τους εργαζόμενους. Ηλίθιους είπα τους δημοσιογράφους που λεν ότι είπα ηλιθίους τους εργαζόμενους".


Και συνέχισε: "Ο ηλίθιος συνάδελφός σας, αντί να γράψει όπως κάνει ένα σοβαρό κανάλι, όπως κάνουν στο εξωτερικό, και με ποινικές και αστικές ευθύνες, λέει ο δημοσιογράφος ο σωστός στην Αμερική: "Ο κ. Κεφαλογιάννης είπε και στο σπηκάζ βάζει εισαγωγικά. Εδώ, ο ηλίθιος συνάδελφός σας που το έγραψε σε ένα μπλογκ και οι ηλίθιοι οι συνάδελφοί σας οι υπόλοιποι οι οποίοι το αναπαρήγαγαν και τώρα έρχεστε εσείς χωρίς να έχετε δεί(;) το ηχητικό".

Ας ξαναβάλουμε λοιπόν σε εισαγωγικά τα λεγόμενα του κ. Κεφαλογιάννη ακολουθώντας τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας που εκείνος ξέρει καλύτερα:

«Να σαρωθούν οι ανόητοι κανονισμοί λειτουργίας, οι ηλίθιοι κανονισμοί λειτουργίας, που επιτρέπουν σε κάθε ηλίθιο των ΔΕΚΟ να σταματάει το λεωφορείο του στην πλατεία Καραΐσκάκη ή στη λεωφόρο Ακαδημίας για να κάνει το τσιγαράκι του επειδή το επιτρέπει ο κανονισμός και να είναι άνθρωποι 80 χρονών με 40 βαθμούς Κελσίου να παθαίνουν θερμοπληξία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου