14 Σεπ 2012

Ένοπλη ληστεία με καλάζνικοφ στο Κατάκολο


Ένοπλη ληστεία πραγματοποιήθηκε πριν λίγα λεπτά σε κοσμηματοπωλείο στο Κατάκολο μπρoστά στα μάτια χιλιάδων τουριστών.
 Οι 4 ληστές, πιθανόν ξένης υπηκοότητας, αν και μιλούσαν άπταιστα ελληνικά, κρατώντας Καλάσνικοφ, διέπραξαν ληστεία και διέφυγαν με ένα αυτοκίνητο γκρι χρώματος μάρκας FORD με ξένες πινακίδες καθώς επίσης και με ένα λευκό βαν.


Οι δράστες εισέβαλλαν λίγο πριν τις 2:00 το σε κοσμηματοπωλείο στο κεντρικό δρόμο του Κατάκολου με τα όπλα στα χέρια και απείλησαν τον ιδιοκτήτη και τους πελάτες.
Χωρίς να χάσουν χρόνο άρπαξαν τα χρυσαφικά καί βγαίνοντας από το κατάστημα πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό.

"Σαστίσαμε. Είδαμε τους ενόπλους μέσα σε τέσσερα λεπτά να μπαίνουν να αρπάζουν τα χρήματα και να φεύγουν πυροβολώντας. Δεν προλάβαμε να κάνουμε τίποτα", τόνισε ο κ. Πέτρος Τριβυζάς που ήταν μπροστά στην ληστεία.

Μεγάλη κινητοποίηση εξελίσσεται αυτήν τη στιγμή από τις αστυνομικές αρχές, με μπλόκα σε κεντρικές και περιφερειακές οδικές αρτηρίες, με σκοπό την σύλληψή τους.

Κυρίως έχουν μπλοκάρει πάνοπλοι αστυνομικοί τους δρόμους και τις διόδους που οδηγούν προς την εθνική οδό Πύργου Πατρών. Επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων είναι ο ταξίαρχος Δημήτρης Αλεξόπουλος, ενώ πληροφορίες θέλουν να κατεβαίνει στον Πύργο ο υπουργός Δικαιοσύνης κ Δένδιας

Πηγή ileiapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου