12 Σεπ 2012

Ο Μανώλης Καψής «Σιχαμένα τσόλια» χαρακτήρισε Γαλάνη – Αλεξίου


«Γιατί φθάσαμε στο μνημόνιο; Γιατί κάτι τσόλια σαν την Αλεξίου και τη Γαλάνη δεν πλήρωσαν ποτέ φόρο και τώρα κάνουν αντίσταση». Αυτό το σχόλιο του Μανώλη Καψή στο Twitter.


Από τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς και εκφράσεις του Μανώλη Καψή εκτός από την Χαρούλα Αλεξίου, την Δήμητρα Γαλάνη, τα βέλη του πήραν και τον Αντώνη Ρέμο, την Τάνια Τσανακλίδου και τον Γιάννη Κότσιρα.
Μάλιστα, η Χαρούλα Αλεξίου έστειλε και απάντηση στα σχόλια του δημοσιογράφου.

Τα tweet του Καψή

 «Γειά σου ρε Γαλάνη με τα ωραία σου. Ώστε 3 χιλιάδες ευρώ δήλωσες εισόδημα το 2009; Να σου στείλω φαΐ με την πρόνοια», γράφει στο Twitter ο Μανώλης Καψής και συνεχίζει: «μήπως βρίσκεται καμιά βοήθεια για την κ. Γαλάνη -την φίλη του Αλέξη ντε- που η κακομοίρα δηλώνει εισοδήματα κάτω από το όριο της φτώχειας;».


«Αληθεύει ότι ο αγανακτισμένος Κότσιρας ξέχασε να κάνει δήλωση;», ρωτά σε άλλο tweet και τα αιχμηρά σχόλια συνεχίζονται.


Αναφερόμενος στην Χαρούλα Αλεξίου, ο δημοσιογράφος την αποκαλεί μεταξύ άλλων «τσόλι» και «σιχαμένη» και αναφέρει: «η Γαλάνη μαζί με την άλλη αντιστασιακή Χαρούλα Αλεξίου - Βελουχιώτη δεν δίνουν συναυλίες; Πού πήγαν τα λεφτά ο ε ο;».


«Αυτοί οι δήθεν αριστεροί, τύπου Αλεξίου και Γαλάνη που δεν πλήρωσαν ποτέ φόρο είναι οι πιο σιχαμένοι… Γιατί φθάσαμε στο μνημόνιο; Γιατί κάτι τσόλια σαν την Αλεξίου και τη Γαλάνη δεν πλήρωσαν ποτέ φόρο και τώρα κάνουν αντίσταση», γράφει σε άλλο tweet ο Μανώλης Καψής, ο οποίος -ειρωνικά- καλεί τους followers του να μαζέψουν τρόφιμα και ρούχα για τους αναξιοπαθούντες καλλιτέχνες.


Η απάντηση της Χαρούλας Αλεξίου

«Κανείς πριν από εσένα δεν με έχει κάνει μέχρι τώρα να νοιώσω τέτοιο ανακάτεμα στο στομάχι με την επίθεση του. “Γιατί;” είπα. Τέτοιο μίσος, τέτοια αηδία μπορεί να έχω προκαλέσει σε έναν άνθρωπο που δεν με ξέρει παρά μόνο μέσα από το τραγούδισμα μου;», λέει σε επιστολή – απάντησή της προς τον δημοσιογράφο η Χαρούλα Αλεξίου.

Αναφερόμενη προσωπικά στον Μανώλη Καψή, η τραγουδίστρια συνεχίζει: «γιατί αφού εσύ πονάς περισσότερο την χώρα από εμένα δεν έψαξες να βρεις (μια και δεν είδες το δικό μου όνομα στις λίστες που δεν είναι δική μου ευθύνη) το πόσο εντάξει ή όχι είμαι; Αν ψάξεις και εκπλαγείς θα ζητήσεις συγνώμη; Έχεις το δικαίωμα να διασύρεις ανθρώπους και να χρησιμοποιείς τέτοιο λεξιλόγιο χωρίς λόγο;».

«Μήπως δεν είσαι εσύ, αλλά κάποιος άλλος κακοήθης που χρησιμοποιεί το όνομά σου; Μόνο "γιατί" έχω να επαναλαμβάνω. Δεν υπάρχει λογική στα γραφτά σου για να μπορέσω να σε κατανοήσω ακόμη κι αν τα έγραψες εν θερμώ (;). Μακάρι να μην είσαι ο αληθινός. Τι να πω;», καταλήγει η Χαρούλα Αλεξίου.

2 σχόλια:

  1. Ενω ο Καψης ε?
    Βγηκε το ενα τσολι να την πει σε αλλα τσολια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να μας πει μωρέ ο Καψης το τζόβενο του Μπόμπολα, για το αφεντικό του δεν θα μας πει τίποτα; Γιατί ο Μπόμπολας παίρνει όλα τα μεγάλα έργα; Τι έγινε με το πάρτι των ολυμπιακών αγώνων; Δεν τα ξέρει ο Καψης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου