9 Σεπ 2012

Μπράβο Φώτη


Σαφές μήνυμα προς την τρόικα και τους δανειστές έστειλε ο Φώτης Κουβέλης μετά την έξοδο του από το Μέγαρο Μαξίμου, λέγοντας ότι πίσω από τα μετρά υπάρχει μια κοινωνία που υποφέρει, κι ότι πρέπει κι αυτοί με τη σειρά τους να βάλουν νερό στο κρασί τους.


Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ δεν μάσησε τα για του προς τους τροικανούς αλλά εδώ αξίζει να σημειωθεί η σιωπή του στην τελευταία ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν κινδύνευη η συνοχή της κυβερνήσεως.

Η αρχική δήλωση του Φώτη Κουβέλη:

«Συζητήσαμε και πάλι για τα μέτρα, για την κατανομή των μέτρων. Δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν έχει υπάρξει καμία συγκεκριμένη απόφαση. Ένα είναι βέβαιο, ότι τα μέτρα διεκδικώ να είναι δίκαια, να μην είναι άνισα, να μην ματώσουν άλλο τα χαμηλά εισοδήματα, να προστατευθούν οι οικονομικά αδύναμοι αυτού του τόπου. Και βεβαίως όλα αυτά να ενταχθούν σε ένα συνολικότερο πλαίσιο που θα υπερβαίνει, όχι μόνον την ανάγκη των 11,5 δις ευρώ,  αλλά θα υπερβαίνει αυτό το πακέτο και θα εντάσσεται σε μια διαδικασία ανάπτυξης. Η ύφεση είναι βαθιά. Τα όποια μέτρα, αν δεν συνοδευθούν από άμεσα μέτρα ανάπτυξης,  δεν θα έχουν αποτέλεσμα.

3 σχόλια:

  1. Σιγα...μην σκισει την ραφη στο καλσον κι αυτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πλακα κανετε με το..''μπραβο''..στο γουδι κ ααυτος!!καρατζαφερης της αριστερας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε δεν έχετε καταλάβει ότι χωρίς τον Κουβελη θα μας ειχε ξεσκίσει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αυτος τους συγκρατεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου