17 Σεπ 2012

Παπούλιας Η κοινωνία δεν αντέχει άλλο


Τον κώδωνα του κινδύνου για την οικονομική και κοινωνική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα έκρουσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας που συναντήθηκε στην Ρώμη με τον Ιταλό ομόλογο του, Τζιόρτζιο Ναπολιτάνο


Πρέπει να δοθεί ένα οριστικό τέλος στην αβεβαιότητα σχετικά με την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, μετά τη λήξη της συνάντησης με τον Ιταλό ομόλογό του, Τζόρτζιο Ναπολιτάνο.

Η ελληνική κοινωνία έχει φθάσει στα όρια της, η Ελλάδα επιχειρεί μια βίαιη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος με βαρύ οικονομικό και κοινωνικό κόστος είναι σαφές ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Και συνέχισε λήγοντας «Ανέπτυξα στον Πρόεδρο Ναπολιτάνο ότι για να ορθοποδήσει η ελληνική οικονομία απαιτείται να δοθεί οριστικό τέλος στην αβεβαιότητα σχετικά με την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.
Μόνο έτσι είναι δυνατόν να ανακτηθεί η αναγκαία εμπιστοσύνη.

Ενώ ο Ιταλός πρόεδρος της Δημοκρατίας Τζόρτζιο Ναπολιτάνο εξέφρασε τη θέση του ότι «η Ελλάδα είναι αναπόσπαστο σκέλος του ευρώ και της ΕΕ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου