2 Δεκ 2014

Ζοέλλα, το «αστέρι» του YouTube με 300.000€ έσοδα το χρονο!

Μια ευχάριστη, αεικίνητη και δροσερή παρουσία, η 24χρονη Ζοέλλα, δεν είναι σίγουρα το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Η χαριτωμένη Βρετανίδα με χιούμορ και κέφι παρουσιάζει στα εφτά εκατομμύρια χρήστες, που την ακολουθούν στο διαδίκτυο, καθημερινές συμβουλές ομορφιάς και όχι μόνο...


Εδώ και τέσσερα χρόνια η καστανή Ζοέλλα δημιούργησε το YouTube ένα Blog με συμβουλές για την ομορφιά, το ντύσιμο, τα κατοικίδια, την φιλία και ένα σορό άλλα ενδιαφέροντα πράγματα, που απασχολούν τα κορίτσια της ηλικίας της. Το Blog είναι ένα online blog που αποτελείται από βίντεο, τα οποία έχουν διάρκεια από δέκα μέχρι είκοσι λεπτά, μέσο όρο και ασχολούνται με ποικίλα θέματα. Στην περίπτωση της Ζοέλλα, τα θέματα είναι, κυρίως η ομορφιά και η μόδα.

Η νεαρή κοπέλα έχει κατορθώσει να βγάζει εισόδημα πάνω από 300.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ η μεγάλη επιτυχία του Blog της αποδεικνύεται με τα βραβεία που έχει πάρει. Το γυναικείο περιοδικό Cosmopolitan της έδωσε το βραβείο «Best Beauty Blog» για το 2011, ενώ η Teen Vogue της απένειμε το «YouTube Mega Star» ως την καλύτερη Βρετανίδα blogger.

Η Ζοέλλα έκανε κάτι πολύ απλό. Μέσα από το ροζ δωμάτιό της, έδειξε στους χρήστες που την ακολουθούν πιστά, πώς βάφεται, πώς διαλέγει τα ρούχα της, πώς περνά με τους φίλους και με τα κατοικίδιά της και κατόρθωσε η καθημερινότητά της να της αποφέρει ένα τεράστιο εισόδημα. Η νεαρή Blogger δεν αρκείται στα βίντεο του YouTube και έχει ήδη γράψει και το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο «Girl online», ένα βιβλίο που ονειρευόταν να γράψει από την ηλικία των δεκατεσσάρων ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου