3 Νοε 2014

Θεατρικές μάχες εντυπώσεων στο δημοτικό συμβούλιο Ζακύνθου

Από όλα είχε η προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που για άλλη μια φορά εξελίχθηκε σε πεδίο αντιπαραθέσεων. Εκείνο που ξεχώρισε ήταν οι θεατρικές μάχες που έδωσαν όλες οι πλευρές, με τους οιωνούς να είναι εξαρχής αρνητικοί, αφού οι εντάσεις, οι συνεχείς διακοπές και ο διάχυτος εκνευρισμός περίσσευαν από όλες τις πλευρές. 


Ακόμη και κατά τη διάρκεια συζήτησης θεμάτων προ ημερησίας διάταξης τα οποία μάλιστα δεν δικαιολογούσαν τη δημιουργία τόσο έντονου κλίματος. Εφαλτήριο για τις άγονες αντιπαραθέσεις αποτέλεσε η ανάγκη για λήψης απόφασης σχετικά με το εάν θα πρέπει να παραχωρηθεί ή όχι η χρήση του παλιού Εργατικού Κέντρου στο Δήμο. 

Οι αντιπαραθέσεις, όμως, και οι “κοκορομαχίες” για το εάν απενταχθηκε ή όχι το έργο της βιοκλιματικής ανάπτυξης της πλατείας Σολωμού χτύπησαν “κόκκινο”. Οι ερμηνείες και επικλήσεις υπαρκτών και ανύπαρκτων εγγράφων έδωσαν και πήραν με αποτέλεσμα να μείνει με την απορία για το τι πραγματικά συμβαίνει όποιος παρακολουθούσε τη συνεδρίαση. 

Διαφωνία υπήρξε και για το θέμα της αποστολής στοιχείων των εργαζομένων ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, σε αντίθεση με το νόμο περί αξιολόγησης όπου όλοι συμφώνησαν πως πρέπει να καταργηθεί.


Η κόντρα κράτησε και επικεντρώθηκε ανάμεσα στον κ. Κολοκοτσά και τον κ. Αντίοχο από τη μια μεριά και τον κ. Μποζίκη από την άλλη, με τον πρώην δήμαρχο να εξηγεί πόσο δύσκολο έργο είχε να επιτελέσει η δημοτική αρχή επί των ημερών του… διαβαστε το άρθρο στην Ημέρα τση Ζάκυθος εδω 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου