2 Νοε 2014

Τα σπαρακτικά λόγια της Βέφας: «Η Αλεξία είναι ο άγγελός μου τώρα… Τώρα είμαι και μάνα και γιαγιά»

Την ανατροφή των κοριτσιών που άφησε πίσω της η Αλεξία Αλεξιάδου μετά τον ξαφνικό χαμό της την 28η Οκτωβρίου έχει ήδη αναλάβει η Βέφα Αλεξιάδου η οποία μιλάει πρώτη φορά μετά το τραγικό συμβάν.


Η αγαπημένη τηλεοπτική μαγείρισσα μετά τα όσα συνέβησαν, εγκατέλειψε το σπίτι της στη Χαλκιδική και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για να βρίσκεται κοντά στις εγγονές της που έμειναν ορφανές μετά την ξαφνική απώλεια της Αλεξίας. «Είμαι στην Αθήνα μαζί με τα παιδιά μου, τις εγγονές μου ποιον άλλον; Εδώ είμαστε όλοι μαζί κι ο ένας στηρίζει τον άλλον για το κακό που μας συνέβη... Ήταν εντελώς ξαφνικό! Είχε το άσθμα χρόνια τώρα, αλλά όλο αυτό ήταν πολύ ξαφνικό. Την έπιασε μια δυνατή κρίση... Δεν άντεξε» λέει η Βέφα Αλεξιάδου στο Θέμα και συνεχίζει αναφέροντας το παράπονό της: «Το παράπονό μου είναι ότι γράφτηκαν και παίχτηκαν στην τηλεόραση τόσα πολλά πράγματα για την Αλεξία αφού πέθανε. Όλα αυτά έπρεπε να γίνουν όσο ζούσε!

Η Αλεξία άξιζε πάρα πολλά... Έπρεπε να την καλούν στις εκπομπές, να έχει βραβευτεί. Ξέρω ότι κάποιοι θα παρεξηγήσουν όσα λέω, αλλά πρέπει να καταλάβουν πώς τα λέω! Έκανε ταξίδια, μαγείρευε σε όλο τον κόσμο, μας έκανε υπερήφανους. Στο Facebook μόνο είχε χιλιάδες φίλους που έπαιρναν την γνώμη της. Ήταν πολύ αγαπητή κι εγώ πολύ χαρούμενη που είχα αφήσει στα χέρια της τη δουλειά μου. Δεν έπρεπε να την έχουν ξεχάσει...

Κι εμένα δεν θέλω να με ρωτάνε για τις δουλειές που ήμουν και για τις παρουσιάστριες που συνεργάστηκα. Εγώ δεν έχω καν τηλεόραση σπίτι μου που να δουλεύει. Δεν βλέπω. Εμείς κάναμε τη δική μας ωραία δουλειά. Πολλοί τα παρεξηγούν, γράφουν ότι περνάμε δύσκολα, ότι μας έχει χτυπήσει η οικονομική κρίση... Δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Εγώ δεν έχασα το παιδί μου, το αγγελούδι μου, το βλαστάρι μου μόνο... Έχασα την καλή μου συνεργάτιδα, την παρεούλα μου!».

Τώρα, η Βέφα θα γίνει και μάνα και γιαγιά για τις εγγονές της: «Φυσικά και είμαι με τις εγγονές μου. Ποιος θα 'ναι αν δεν είμαι εγώ; Είμαι και μητέρα και γιαγιά! Φυσικά είναι κι ο πατέρας τους, η θεία τους Άντζελα... Δεν τις φέραμε στην κηδεία, γιατί ξέραμε ότι θα 'ναι δημοσιογράφοι. Δεν θέλαμε να έρθουν...».

Όσο για τα σχέδια που είχε η Αλεξία για την Αμερική, η τηλεοπτική μαγείρισσα αποκαλύπτει: «Στη Χαλκιδική ήμουν όταν το έμαθα, όμως θα κάνω πολύ καιρό να ξαναπάω πια. Θέλω να είμαι δίπλα στις εγγονές μου. Tο επόμενο Σαββατοκύριακο θα ήμασταν με την Αλεξία μου στη Σύρο... Πηγαίναμε μαζί σε όλες τις παρουσιάσεις, τις εκδηλώσεις... Θα πηγαίναμε και στην Αμερική, όμως το ταξίδι αυτό θα το κάνω εγώ με τις εγγονές μου τώρα... Θα πάμε οι τρεις μας. Θα πάρω και τη μεγάλη μαζί γιατί η ψυχολογία της δεν είναι σε καλή κατάσταση όπως είναι φυσικό. Θα το κάνουμε αυτό το ταξίδι... Και πάντα με την Αλεξία μου ποτέ δεν παίρναμε χρήματα για τίποτα. Στο περιοδικό της έκανε τόσο ωραία πράγματα... Τώρα θα τελειώσω εγώ το χριστουγεννιάτικο τεύχος και θα βγει. Με την τηλεόραση δεν θέλω να έχω καμία σχέση! Ετοιμάζουμε και κάτι πολύ μεγάλο... Πριν λίγες ημέρες γιορτάσαμε και τα δέκα χρόνια του περιοδικού με την Αλεξία μας...
Για την Αμερική φεύγουμε 17 Νοεμβρίου κι επιστρέφουμε στις 24 μαζί με τα κοριτσάκια της. Η Αλεξία είναι ο άγγελός μου τώρα! Έχασα το καλό μου το παιδί... Δεν θέλω να ακούγονται κακίες.»

Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου