9 Σεπ 2013

Μια μάτια στον υποψήφιο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτριο Μαρίνο Κουρή

Αν κι εκλογές για τη τοπική αυτοδιοίκηση αργούν για μας τους πολίτες, δεν συμβαίνει το ίδιο για τους υποψηφίους και τα κόμματα που τους στηρίζουν, μάλιστα όσοι έχουν θέση τον εαυτό τους στη κρίση του εκλογικού σώματος αναπτύσσουν διαφορές δραστηριότητες για να γίνουν ευρέως γνωστοί.


Σήμερα θα δούμε τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Ζακυνθίων.

Με ομόφωνη πρόταση της  νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ τον περασμένο Μάιο αποφασίστηκε η υποψηφιότητα για τη θέση του υποψήφιου δημάρχου για το δήμο Ζακύνθου, να στηρίξει τον ομότιμο καθηγητή του ΕΜΠ, Δημήτρη Μαρίνου-Κουρή.

Ποιος είναι ο κύριος Κουρής;
Ας ρίξουμε μια μάτια στο βιογραφικό του:

Ομότιμος καθηγητής Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ( ΕΜΠ)
Γεννήθηκε στη Ζάκυνθο το 1946, είναι παντρεμένος με την Αγγελική  Μπόν και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.
Είναι μόνιμος κάτοικος  Βασιλικού μετά την συνταξιοδότηση του .

Εργάστηκε για 35 και πλέον χρόνια στην ανώτατη εκπαίδευση ( ΕΜΠ- ΤΕΙ Αιγάλεω, Ιονίων Νήσων κ.α ) και στην βιομηχανία ( Ελληνικά Διυλιστήρια Ασπροπύργου κ.α)
Έχει διατελέσει μεταξύ άλλων Διευθυντής του εργαστηρίου  Σχεδιασμού και Ανάλυσης Διεργασιών , Πρόεδρος του επιμορφωτικού κέντρου Χημικών Μηχανικών , Ακαδημαϊκός υπεύθυνος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος :  Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός ¨Έργων Υποδομής στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο , Πρόεδρος της σχολής Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ .

Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του υπήρξε τεχνικός και επιστημονικός σύμβουλος σε περισσότερους από 20 Οργανισμούς – Επιχειρήσεις του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα
Το συγγραφικό του έργο περιλαμβάνει 250 δημοσιεύσεις και μέχρι τώρα είναι κριτής επιστημονικών εργασιών σε επτά διεθνή περιοδικά.

Από το 1975 είχε αναπτύξει συνδικαλιστική δραστηριότητα ( ΕΜΠ, Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας , Πανελλήνιος Σύλλογος Χημικών Μηχανικών )

1 σχόλιο:

  1. Όλοι καλα μας τα λένε προεκλογικά και μετά μας γραφουν κανονικά εγω λεω να μη πάει κάνεις να ψηφίσει κανεναν γιατί ολοι ιδιοι είναι!!!
    Τη καρεκλα μονο ονειρεύονται ξυπνηστε επιτελους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου