8 Μαρ 2013

Παραιτήθηκε ο Γιάννης Κομιώτης από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Ζακύνθου

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Ζακύνθου, Γιάννης Κομιώτης, αποφάσισε να παραιτηθεί από τα καθήκοντα του και ανακοίνωσε, με επιστολή του στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια αλλά και στο υπουργείο Υγείας, καθώς το αίτημά του για αύξηση στον προϋπολογισμό του ιδρύματος δεν έχει εισακουστεί.

Όπως σημειώνεται στην επιστολή παραίτησης, το συνολικό ποσό του προϋπολογισμού, που είχε προβλέψει η διοίκηση της μονάδας, ανερχόταν στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το υπουργείο Υγείας προβλέπει μόνο 1,2 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία -τονίζει- σε καμιά περίπτωση δεν επαρκούν για τη σωστή λειτουργία του Νοσοκομείου Ζακύνθου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, υπογραμμίζεται, είναι ότι το νέο κτίριο του Νοσοκομείου, που παραδόθηκε τον περασμένο καλοκαίρι, καταλαμβάνει πολλαπλάσια έκταση σε σχέση με το παλιό και αυτό μεταφράζεται σε αυξημένα λειτουργικά έξοδα, τα οποία δεν έχουν προβλεφθεί στον προϋπολογισμό του υπουργείου.
Κάντε κλικ εδώ

1 σχόλιο:

  1. Θα πρότεινα στους εργαζόμενους του νοσοκομείου Ζακύνθου πρίν ξαναβγούν, ώς τραγικοί ήρωες, να διαμαρτυρηθούν για έλλειψη πόρων να δείξουν το ίδιο μένος και για την επιστροφή των χρημάτων απο αυτούς τους 354 απατεώνες στους οποίους επι σειρά ετών δινόταν "μάϊμού" επιδόματα τυφλότητας. Δεν αποκλείεται κάποιοι απο αυτούς να είναι φίλοι ή ακόμη και συγγενείς τους.. Διαφορετικά να τους εξαναγκάσουν να έρχονται να προσφέρουν εθελοντική εργασία στο νοσοκομείο η Α!Βάθμια επιτροπή του οποίου υπέγραψε για την απάτη τους. Στοιχειώδης ευγνωμοσύνη βρε αδερφέ! Έτσι θα έχουν 354 δωρεάν υπαλλήλους για χρόνια βοηθώντας σημαντικά την εξοικονόμιση πόρων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου