22 Νοε 2012

Αδυνάτισμα με μαγική μέθοδο

Οι άνθρωποι από τις ΗΠΑ αδυνατίζουν εντυπωσιακά, αλλά ένας Έλληνας έσπασε το ρεκόρ!
Μεγάλος αριθμός εφημερίδων περιγράφει σημαντικές απώλειες βάρους σε παχύσαρκου ασθενείς. Όλα αυτά χάρη σε μεθόδους που αναπτύχθηκαν από διαιτολόγους στη Μιννεσότα. 


Ακόμα και οι πιό ανθεκτικές σε δίαιτες και γυμναστική γυναίκες και άνδρες, εφαρμόζοντας τη μέθοδο τους αδυνατίζουν από 10 έως 14 κιλά σε ένα μήνα.

Ωστόσο το καλύτερο αποτέλεσμα ανήκει σε έναν Έλληνα. Ο 36χρονος Παύλος από την Πάτρα δεν άφησε περιθώρια στους Αμερικάνους - αδυνάτισε 24κιλά σε κάτι λιγότερο από 2 μήνες, χωρίς εφαρμογή δίαιτας και ασκήσεων! Παρ' όλη αυτή τη δραστική αλλαγή βάρους δεν είχε καμία επίπτωση στην υγεία, και εδώ και περισσότερο από 5 μήνες διατηρεί σταθερή σωματική μάζα και είναι πιό ευτυχισμένος από ποτέ. Παύλος:

"Είχα την εντύπωση, ότι το σώμα μου άλλαξε σε μηχανή καύσης θερμίδων"
Πώς αδυνάτισε 24 κιλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα?Και σε τι βασίζεται η αμερικάνικη μέθοδος?

Η απάντηση του Παύλου:

Ο τρόπος ζωής μου ποτέ δεν ήταν φιλικός με το αδυνάτισμα, μου άρεσε να πίνω μπύρα, να τρώω κάτι καλό, ποτέ δεν μου άρεσε να πηγαίνω στο γυμναστήριο και να φροντίζω υπερβολικά τον εαυτό μου, λοιπόν δεν άνηκα στους λεπτούς και ελκυστικούς άνδρες. Αυτό δεν ενοχλούσε ιδιαίτερα τη σύζυγο μου αλλά καμμιά φορά σε χαλαρές συζητήσεις με τις φίλες της θυμόταν, ότι

Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι...

Δεν ήταν καθόλου ευχάριστο, εν κατακλείδι αυτό δεν με παραξενεύει, διότι πάχυνα ιδιαίτερα τα τελευταία 4 χρόνια. Πολλές φορές προσπάθησα να αλλάξω κάτι αλλά πραγματικά να οργανωθώ, υποσυνείδητα ο υπολογισμός θερμίδων και το γυμναστήριο ήταν εντελώς ουτοπικά. Φυσικά, υπήρξαν κάποιες ολιγοήμερες προσπάθειες, θεραπείες αλλά από την αρχή ήταν γνωστό πως θα τελειώσουν. Η μεγάλη αλλαγή ήρθε ακριβώς τότε στις 13 Ιανουαρίου.

Θυμάμαι εκείνη την ηλιόλουστη ημέρα και εκείνη την ήσυχη ατμόσφαιρα, η οποία με κανένα τρόπο δεν μαρτυρούσε τις τεράστιες αλλαγές που είχαν συμβεί με την κατοχή αυτού του μικρού μπουκαλιού γεμάτο με τα μαγικά χαπάκια. Τα παρέλαβα σε πακέτο από την αδερφή μου που μένει στις ΗΠΑ, μαζί με μιά μικρή ροζ κάρτα που έλεγε 'Δοκίμασε Παύλο, σε εμάς στις ΗΠΑ είναι η απόλυτη επιτυχία για το αδυνάτισμα'

Περιέχει ταμπλέτες παραγμένες σύμφωνα Αρχή Επίπεδης Κοιλιάς, η οποία έγκειται στη αναπλήρωση της έλλειψης του απόντος συστατικού στον οργανισμό, το οποίο καίει το υπερβολικό λίπος σε όλο το σώμα. Μήπως επειδή μέχρι τώρα καμία δίαιτα δεν λειτούργησε σε μένα ?
Ήμουν περίεργος. Άρχισα να ψάχνω γιά την Αρχή Επίπεδης Κοιλιάς και παρασκευάσματα, διάβασα χιλιάδες γνώμες σε αμερικάνικες σελίδες. Έγραφαν ότι το μέσο δρα έξοχα για τον αργό μεταβολισμό, δεν είναι μόνο αποτελεσματικό, αλλά κάτι πιο σημαντικό - δεν εθίζει τον οργανισμό. Σε εμάς δεν ήταν δυνατό τότε να το προμηθευτής πουθενά. Εγώ είχα 2 συσκευασίες δωρεάν, δηλαδή σετ θεραπείας 2 μηνών. Έπαιρνα καθημερινά από 2 ταμπλέτες, με το πρωινό και το γεύμα, έπινα επίσης περισσότερο νερό απ 'ότι συνήθως. Και αυτό ήταν όλο - καμία ειδική δίαιτα ούτε άσκηση υπήρξε. Και το βάρος από τη πρώτη μέρα έπεφτε συστηματικά προς τα κάτω.

Ένιωσα σαν να εξατμίζεται το λίπος από το σώμα μου!

Είχα την εντύπωση, ότι το σώμα μου άλλαξε σε μηχανή καύσης θερμίδων - η κοιλιά έπεφτε από μέρα σε μέρα οι μύες εμφανίστηκαν πραγματικά αστραπιαία. Μετά από 8 εβδομάδες ζύγιζα 77 κιλά. Αδυνάτισα 24 κιλά. Φαίνομαι φανερά μερικά χρόνια νεώτερος, περισσότερο αρρενωπός, φοράω πάντα μοδάτα ρούχα και νιώθω ελκυστικός και οι γυναίκες κρυφοκοιτάζουν
Εκπέμπεται από εμένα θετική ενέργεια και η ζωή αρχίζει να έχει 10 φορές καλύτερη γεύση.

ο Παύλος από τη Πάτρα (36 ετών) αδυνάτισε 24 κιλά παίρνοντας καθημερινά επί 8 εβδομάδες από 2 ταμπλέτες παρασκευάσματος Weight Loss.

Ρωτήσαμε τον ειδικό διαιτολόγο Δρ. Μαρκ Γκόλντφις, ο οποίος εφαρμόζει αυτό το τρόπο γιά τη θεραπεία των παχύσαρκων πελατών του, στον οποίο έγκειται η δύναμη του παρασκευάσματος Weight Loss.

Πως μπορεί το αδυνάτισμα να είναι ταυτόχρονα φυσικό, ασφαλές και τόσο αποτελεσματικό?

Η δύναμη του συμπληρώματος Weight Loss βασίζεται στο σημαντικότερο συστατικό - Purpura bacca (μικροσκοπικό φρούτο προερχόμενο από τη Νότια Αμερική με το μεγαλύτερο δείκτη περιεκτικότητας αντιοξειδωτικών, που υποδηλώνει την ποσότητα των αντιοξειδωτικών. Σήμερα η δίαιτα της κοινωνίας είναι ολοκληρωτικά στερημένη από αυτό το σημαντικό για το αδυνάτισμα συστατικό. Τα άτομα που παλεύουν με τη παχυσαρκία που εφαρμόζουν δίαιτες χαμηλών θερμίδων, προσπαθούν να τρώνε τροφές ευρέως αποδεκτές ως υγιείς, και παρ'όλα αυτά δεν αδυνατίζουν. Ακριβώς εξαιτίας της έλλειψης αυτού του συστατικού.

Αυτό το συγκεκριμένο συστατικό καταστρέφει όλα τα περιττά κύτταρα του λίπους

Ο άνθρωπος έχει 3 είδη λίπους, από αυτά το πιο επιβλαβές είναι το λίπος στη περιφέρεια που βρίσκεται στη κοιλιά, στα οπίσθια και στη περιοχή της λεκάνης. Δεν μπορεί να καεί χωρίς την παρουσία αντιοξειδωτικών. Η σύγχρονη διατροφή δεν περιέχει καθόλου αυτο το συστατικό, μέσω του οποίου ο οργανισμός χάνει πρόσβαση στο 'χειρότερο' λίπος. Ο μοναδικός τρόπος για συμπληρωθεί η δίαιτα με τη κατάλληλη ποσότητα αντιοξειδωτικών είναι τα συμπληρώματα. Το παρασκεύασμα Weight Loss έχοντας στη σύνθεση του Purpura bacca περιέχει τη μεγαλύτερη δόση αντιοξειδωτικών. Γι' αυτό και τα θαύματα στο αδυνάτισμα.

Είναι 3 φορές πιο αποτελεσματικό από άλλες μεθόδους!

Φαίνεται, ότι σε μια ισορροπημένη δίαιτα το αδυνάτισμα υποβοηθούμενο από το συμπλήρωμα Weight Loss επισπεύδεται3 φορές ταχύτερα απ' ότι στην περίπτωση άλλων μέσων. Αυτό σημαίνει ότι σε μια εβδομάδα το βάρος πέφτει κατά 3 κιλά ενώ σε κανονικές συνθήκες το πολύ κατά 1 κιλό.
Το παρασκεύασμα δρα σε 3 φάσεις:

Πρώτα ακριβώς καίει τον περιττό λιπώδη ιστό σε κάθε μέρος του σώματος
Ακολούθως καθαρίζει ολόκληρο τον οργανισμό από επιβλαβείς ουσίες και τοξίνες
Στο τέλος διεγείρει το μεταβολισμό, προστατεύοντας από το φαινόμενο γιό-γιό.
Εκτός από το φυσικό εκχύλισμα φρούτων του αμαζονίου περιέχει 4 διαφορετικά συστατικά που ενισχύουν τη δράση του: EGCG που κανονίζει το επίπεδο σακχάρου στο αίμα, Καφεΐνη που εξασφαλίζει ενέργεια στην αυξημένη εργασία του οργανισμού, Πράσινο τσάι που υποβοηθάει στον καθαρισμό του οργανισμού καθώς και Χρώμιο που επιταχύνει το μεταβολισμό.

Στην Ελλάδα το Weight Loss (συσκευασία 60 ταμπλέτων) μπορείς να το αγοράσεις απευθείας από τον παραγωγό. Το συμπλήρωμα κέρδισε τη θετική γνώμη του Ινστιτουτού Τροφίμων και Διατροφής.
Πηγή http://pkx4.medicalnewsreporter.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου