12 Οκτ 2012

Αποθρασύνονται οι βουλευτές της Χ.Α. και απειλούν


Απειλές εναντίον βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ εξαπέλυσε, μιλώντας έξω από τη Βουλή, ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, σχολιάζοντας τα γεγονότα έξω από το θέατρο «Χυτήριο».


«Σε κάθε περίπτωση που θα προσβάλλεται το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων, αλλά και η ιστορική τους μνήμη, η Χρυσή Αυγή θα παρεμβαίνει δυναμικά. Από δω και πέρα οι διάφοροι "μαϊντανοί" του ανθελληνισμού, τύπου Ρεπούση και οι ΣΥΡΙΖΑίοι βουλευτές "τρώνε πόρτα"», είπε χαρακτηριστικά.

«Αν κάποιος σε μουσουλμανική χώρα κάνει θεατρικό έργο υβριστικό για τον Μωάμεθ, θα του πάρουν το κεφάλι, δεν θα διαμαρτυρηθούν με νόμιμο τρόπο, όπως κάνουν οι Έλληνες πολίτες» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής.

Την ίδια ώρα, να ενημερωθεί για τον εάν ειδοποιήθηκε ο εισαγγελέας υπηρεσίας και, αν ναι, γιατί δεν παρενέβη στα χθεσινά επεισόδια στο θέατρο «Χυτήριο», ζητά από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης.

Ειδικότερα, ο κ. Ρουπακιώτης ζητά από τον ανώτατο εισαγγελικό να αξιολογήσει εάν συντρέχει περίπτωση διάπραξης του αδικήματος της παράλειψης καθήκοντος εκ μέρους των αστυνομικών οργάνων, σε σχέση με την απελευθέρωση συγκεκριμένου άνδρα, την ώρα που αστυνομικές δυνάμεις τον προσήγαγαν σε υπηρεσιακό λεωφορείο, από βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου