5 Οκτ 2012

Αγροτικές Επιδοτήσεις: Θα δοθεί το 50% μετά τις 15 Οκτώβριου


Όπως ανακοινώσε σε συνέντευξη του στη ΝΕΤ ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης οι Αγροτικές επιδοτήσεις θα δοθούν μετά τις 15 του μήνα σε ποσοστό 50% ενώ το υπόλοιπο θα δοθεί μετά τις 15 Δεκεμβρίου.


Επίσης με δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμου Χαρακόπουλου η κυβέρνηση δηλώνει αποφασισμένη να δώσει τέλος στην «παράλογη ενίσχυση του κρατικοδίαιτου αγροτοσυνδικαλισμού»

«Τα χρήματα αυτά πλέον θα δίδονται σε οικογένειες πολύτεκνων αγροτών και κτηνοτρόφων σε ορεινές, μειονεκτικές, νησιωτικές και ακριτικές περιοχές» δήλωσε ο κ. Χαρακόπουλος μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, τον οποίο ενημέρωσε για τον έλεγχο που διενεργείται στην ΠΑΣΕΓΕΣ, τη ΓΕΣΑΣΕ και τη ΣΥΔΑΣΕ.

Όπως είπε ο κ. Χαρακόπουλος, με εντολή του Αντώνη Σαμαρά ο έλεγχος στις τρεις συνδικαλιστικές οργανώσεις επεκτείνεται από το 1994 έως σήμερα με συνδρομή και του ΣΔΟΕ.

Τον έλεγχο ζήτησε πρόσφατα ο κ. Χαρακόπουλος, επισημαίνοντας ότι τα ποσά που καταβλήθηκαν στις παραπάνω οργανώσεις με προηγούμενες αποφάσεις, εγκρίθηκαν χωρίς ουδέποτε αυτές να έχουν ελεγχθεί απολογιστικά και διαχειριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου