3 Σεπ 2012

Red Hot Chili Peppers Συναυλία στο ΟΑΚΑ


Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τους φανατικούς θαυμαστές των Red Hot Chili Peppers, καθώς λίγες μόνο ώρες έμειναν για την μεγάλη συναυλία αύριο Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου. Τα εισιτήρια για την αρένα, έχουν εξαντληθεί εδώ και αρκετό καιρό.


Αν μη τι άλλο, το φετινό φτωχό συναυλιακό καλοκαίρι παίρνει τη ρεβάνς και αντεπιτίθεται με ένα εντυπωσιακό φινάλε που περιμένει σχεδόν όλη η Ελλάδα από πέρυσι.

Οι Red Hot chilli peppers θα βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας αύριο Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012! Πρόκειται για ένα από τα πιο πετυχημένα ροκ συγκροτήματα της ιστορίας!
Η ιστορία των Red Hot Chili Peppers περιέχει όλα τα συστατικά της rock ’n’ roll μυθολογίας: ατελείωτο fun, σεξ, δυνατές φιλίες, ανθρώπινες σχέσεις που συχνά κρέμονται από ένα σχοινί, ατέρμονα μπες-βγες σε κλινικές αποτοξίνωσης, εξαντλητικές περιοδείες. Τίποτε από όλα αυτά δεν έμεινε έξω από τους στίχους του Anthony Kiedis και τις νότες των μουσικών του συνοδοιπόρων. αποτυπώθηκαν σε αληθινά τραγούδια. Και είναι αυτή η αλήθεια των τραγουδιών τους που τα κάνει τελικά τόσο προσιτά και μαγνητίζει το κοινό. Γι’ αυτό και η συναυλία τους στις 4/9 στο ΟAKA είναι η πιο πολυαναμενόμενη συναυλία της χρονιάς. Όχι μόνο θα τους δούμε για πρώτη φορά αλλά και θα απολαύσουμε –στη φάση της ωριμότητάς της– μια παρέα η πορεία της οποίας είναι συνώνυμη της δίψας για ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου