7 Σεπ 2012

Ο αμετανόητος Παπανδρέου


Το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υπογραμμίζει για ακόμα μία φορά, πως ο πρώην πρωθυπουργός δε μετανιώνει για τις αποφάσεις που πήρε κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Και επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο από... τα ξένα όπου βρίσκεται.


"Οι Έλληνες συνεχίζουμε να δίνουμε μια σκληρή μάχη. Μάχη που αρχίσαμε όλοι μαζί, μόλις η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας, τον Οκτώβριο του 2009", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση εκδόθηκε με αφορμή την την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο.


Εν τω μεταξύ ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου ετοιμάζετε να δώσει τα…. Φώτα του ως καθηγητής στην Αμερική και συγκεκριμένα για το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, όπου θα διδάσκει ως επισκέπτης καθηγητής.
Τι θα διδάσκει ο πρώην πρωθυπουργός; Εμ αυτό που ξέρει καλυτέρα τη… διαχείριση κρίσεων, η ανάλυση της οικονομικής κρίσης αλλά και οι δυσκολίες στην αντιμετώπισή της στην Ευρωζώνη, εξαιτίας θεσμικών ελλείψεων. Βλέπετε, έχει πλέον, μετά τη διαχείριση της κρίσης στην Ελλάδα τα απαιτούμενα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για τη θέση!

Ο θεός να βάλει το χέρι του μην τον πάρουν στα σοβαρά οι φοιτητές και καταστραφούν τα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου