13 Σεπ 2012

Το οδικό δίκτυο της Ζακύνθου είναι τριτοκοσμικό κι ο δήμαρχος θέλει Φαμφάρες


Άλλο ένα καλοκαίρι χαμένο για την Ζάκυνθο, από εισπρακτικής πλευράς μάλλον θα ήταν το χειρότερο των τελευταίων ετών.
Παρ όλο που απομένουν 50 μέρες για να τελειώσει η σαιζόν το παιχνίδι είναι χαμένο.


Το γεγονός του ότι έχουμε ένα εκπληκτικής ομορφιάς και ρομαντισμού – σ’ αυτό δεν έχουμε αντίπαλο – νησί, οι διοικούντες τον τόπο δεν έκαναν όλα αυτά τα χρόνια – κι αναφέρομαι στα χρόνια των παχέων αγελάδων – απολύτως τίποτα.

Έργα στο οδικό δίκτυο έχουν να γίνουν από τότε που νομάρχης ήταν ο Γ. Τουρίκης, το αποτέλεσμα είναι αποκαρδιωτικό, άμα δούμε πως είναι οι δρόμοι από Τσιλιβή προς χώρα μέσω Γαϊτανίου ή αν πάμε Άγιο Σώστη, Κερί, Αλυκιές, βουνά κλπ θα πρέπει να ντρέπονται οι δήμαρχοι σαν τον υπόδικο Τσαγκαρόπουλο, ή μετά ο Δ Ακτύπης και τέλος ο σημερινός δήμαρχο ο Στέλιος ο Μποζίκης, που εν όσο ήτο δήμαρχος Αρκαδίων είχε να επιδείξει ένα σημαντικό έργο, αλλά ως Ζακυνθίων το έργο του είναι ανύπαρκτο.
 
Τώρα ο κύριος δήμαρχος, και οι λοιποί παρατρεχάμενοι θέλουν να καταπιαστούν με το μεγαλεπήβολο έργο της ανάπλασης της παραλιακής,  αλλά δεν μας εξηγούν με τι λεφτά.
Κι επίσης δεν μας λένε αν αυτό το έργο είναι άμεσης προτεραιότητας όπως είναι οι δρόμοι, που κατά τη τουριστική περίοδο, πέρανε χιλιάδες ξένοι τουρίστες, βράσε μας εμάς γνωρίζουμε λίγο πολύ τις παγίδες.

Κι ως αναφορά τη Κωνσταντίνου Λομβάρδου θα τα πούμε σε άλλο άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου