23 Σεπ 2012

Ο Κ. Καραμανλής μίλησε και τι είπε;


Ο πρώην πρωθυπουργός αφού ξεκουραστικέ καλά καλά σκέφτηκε, ας κάνω τώρα που είμαι φρέσκος μερικές προβλέψεις έτσι για τα μάτια του κόσμου βρε αδελφέ, οπότε σκέφτηκε να μιλήσει για την κυβέρνηση και τα κόμματα. 


Κυβέρνηση μακράς πνοής είπε ότι  θεωρεί την τρικομματική κυβέρνηση ο Κώστας Καραμανλής, ενώ εκφράζει την άποψη ότι Βενιζέλος και Κουβέλης θα μπορούσαν να γίνουν αντιπρόεδροι. «Κανείς δεν θέλει τώρα εκλογές, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Οι εκλογές λειτούργησαν εκτονωτικά και την πρώτη και τη δεύτερη φορά», λέει σε συνομιλητές του, όπως αναφέρει η Real News, ο Κώστας Καραμανλής.

Εκτιμά επίσης ότι απομακρύνεται το ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή καθώς η αλλαγή κλίματος στην Ε.Ε. θα συμπαρασύρει θετικά και την Ελλάδα, υπό την έννοια ότι αν μείνουμε στο «παιχνίδι», θα μπορέσουμε να ανέβουμε στο κύμα των θετικών αποφάσεων για όλη την Ευρώπη.

«Το ζήτημα είναι να είμαστε πάνω στο πλοίο όταν ληφθούν οι αποφάσεις» εκτιμά ο Κώστας Καραμανλής αν και πιστεύει ότι θα σωθούμε μεν, αλλά στην πορεία θα εξελιχθούμε σε φτωχό συγγενή.

Σε ό,τι αφορά τη συνοχή της κυβέρνησης, ο κ. Καραμανλής δεν ανησυχεί.
Αντίθετα πιστεύει ότι η κυβέρνηση που στηρίζεται σε τρία κόμματα είναι το διαβατήριο για τη λήψη σοβαρών αποφάσεων, αφού διαθέτει ευρεία πλειοψηφία στη Βουλή.

«Βενιζέλος και Κουβέλης θα μπορούσαν να γίνουν αντιπρόεδροι» λέει, ενώ για το όψιμο ενδιαφέρον του Ευάγγελου Βενιζέλου να μπει στην κυβέρνηση εκτιμά ότι «άργησε, θα έπρεπε να μπει από την αρχή».

Μας φώτισε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου